Проблем с Поло 1.4 AFH (101 hp)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с Поло 1.4 AFH (101 hp)

Мнениеот hipokrat » Пет 04 сеп 2009 8:51

Здравейте колеги, имам следния проблем,след потегляне, полото придърпва, рязко падат уборотите и след това се изтрелва напред, случва се след тва да угасне както си е в движение. Всичко се получи непосредствено след смяна на комплект съединител и жило, като в сервиза ми казаха че саморегулиращо се жило читаво няма как да се намери и затова ми сложиха такова което се регулира ръчно, уж оригинално и тнт. Та въпроса ми е възможно ли е проблема да идва от ремонта или няма как да има общо със съединителя, също така ако някой е имал подобен проблем, моля нека сподели инфо какво е станало.

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с Поло 1.4 AFH (101 hp)

Мнениеот hipokrat » Пет 04 сеп 2009 9:20

Да отбележа че придърпване се получава при равномерно натиснат педал на газта, не при подаване и отнемане, просто ей така както си караш си удряш първо главата във волана после в подглавника, с две думи караш си и си куфееш в колата!!!

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hipokrat » Пет 04 сеп 2009 11:03

Колеги, решен е проблема една клема се беше извадила наполовина, мерси за "отговорите", темата може да се изтрие.

Потребителски аватар
Polo_AFH
Автомобил: VW Passat B4
Двигател: 1Z 1.9 TDI 90hp 1995

Мнениеот Polo_AFH » Пет 04 сеп 2009 23:20

Колега, ако съвсем случайно отвориш темата отново, ако може да поясниш коя точно клема е била огкачена. Аз съм със същия двигател и се интересувам ако ми се случи нещо такова къде да гледам.

Благодаря предварително!!! :drunk

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hipokrat » Вто 15 сеп 2009 7:49

Отваряш капака и в дясно от мотора виждаш 3 големи букси, две отгоре и една под тях, в сервиза като са ги разкачали за да свалят по лесно скоростната със съединителя са счупили палчето на едната и така. Въпросната букса е лявата от горните две, симптомите са рязко придърпване и гаснене на колата.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”