Странични ефекти
Странични ефекти
Здравейте колеги,искам да ви попитам какви са страничните ефекти когато е заминала гарнитурата на изпускателните колектори
Re: Странични ефекти
Здравей колега!
И аз имах няколко питания по този въпрос!Бях пускал тема,но при мен ситуацията е друга(МОЖЕ БИ спукан колектор)поне съм си купил от Порше София Изток въпросните гарнитури малка и голяма за 23лв общо.Те са като две ламаринки точковани една за друга!При мен се промени малко звука откъм изпускателния колектор по точно от долната част която отива към меката връзка!Незнам дали ще ме разбереш ,но съм качил и снимки в моята тем а за този въпрос!
И аз имах няколко питания по този въпрос!Бях пускал тема,но при мен ситуацията е друга(МОЖЕ БИ спукан колектор)поне съм си купил от Порше София Изток въпросните гарнитури малка и голяма за 23лв общо.Те са като две ламаринки точковани една за друга!При мен се промени малко звука откъм изпускателния колектор по точно от долната част която отива към меката връзка!Незнам дали ще ме разбереш ,но съм качил и снимки в моята тем а за този въпрос!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Еми ще ручи какви да са,ама за да има голяма разлика трябва тотално да е заминала, сигурно е към 5 кинта по магазините и се сменява лесно стига да не скъсаш шпилка 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно е да бърка показанията на ламбда сондата, за друг негативен ефект не се сещам (е, освен шума... ):)
Явно не е там проблема,сега се чува едно бучене,като освободя от скорост изчезва!!!Хм интересно!!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”