Замяна на карбуратор
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Замяна на карбуратор
Искам да сменя карборатора на полото си 1986г,карба е пиербург кой модел не зная,само знам че е еднокамерен,интерисуваме от каква друга кола става на моята и какво още трябва да се сменя,освен карба.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Замяна на карбуратор
С кой пиербург си - 1B3 ?
Питай на ЛС Люси, че и на мене ми е интересно
Аз съм с 1B3
Питай на ЛС Люси, че и на мене ми е интересно

Аз съм с 1B3
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
ами сега утре ще погледна или в неделя,че щего разглабям целия и ще напиша кой модел е,едно да кажа,по капризен карб,не съм имал
само даго сменя и с колата щему мина отгоре,имал съм фиат 126п,карба беше вебер,чудясе дали няма да пасне на мястото на този 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
То и аз се замислям да сменя на моето поло карба щото имам проблеми с газ-та, много бензин задържа карба. Моя май че е 1В3 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
най слабата част на моя кошник засега,е този идиотски карб
първо спря да пали на бензин,после взе дасе ебава с газта и сега оборотите немога да регулирам,да поясня,след тези премеждия направих пълна профилактика и смених всички джаджи вътре,от стария карб остана само обвивкат идеално почистена и резултата беше за кратко,след това айде пак проблеми 

- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
И моя се е..ва ама незнам с какъв да го сменя.Навремето на Ладата го смених с шкодов (120л) и беше по-добре ама сега незнам
>Иначе си върви колата ама празния ход на газ е зле и не се регулира особенно.Като вкл.вентилатора оборотите падат много.Иначе на градско(в София) харчи 8-9 газ,а на извън 6л. газ.Не върви много ама за града е добре.Иначе пасата ми харчи 12-13 газ в града.Има разлика и във вървенето и във разхода .

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
swissmad написа:И моя се е..ва ама незнам с какъв да го сменя.Навремето на Ладата го смених с шкодов (120л) и беше по-добре ама сега незнам>Иначе си върви колата ама празния ход на газ е зле и не се регулира особенно.Като вкл.вентилатора оборотите падат много.Иначе на градско(в София) харчи 8-9 газ,а на извън 6л. газ.Не върви много ама за града е добре.Иначе пасата ми харчи 12-13 газ в града.Има разлика и във вървенето и във разхода .
За сега оставам с резервния,нещата се оправиха,но имам едно на ум,мисля си за вебер като на полския ми фиат126п

- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
полския ми фиат126п
Полския фиат е 1500 кубика.Незнам дали има значение ,а и карба е значитлно по-голям -дали ще пасне на мястото без много чанч????
ПП.А от Застава не става ли?????

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Заставовия е много опростен...чиста механика.Отново еднокамерен...ама незнам като отвори дали пасва.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
swissmad написа:полския ми фиат126п
Полския фиат е 1500 кубика.Незнам дали има значение ,а и карба е значитлно по-голям -дали ще пасне на мястото без много чанч????
Пичага, направи си справка за Фиат 126P, т'ва е остъклен фотьойл, к'ви 1500 кубика???

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
1500 кубика малее нямам стигане,колегта сее объркал с 125,майтапа настрана,мисля че ще стане и е еднокамерен,както и този на полото ми,само единствено размера на отворите имам леко съмнение,но ще видим и това 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”