въпросчета за лупо

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kick76
Автомобил:
Двигател:

въпросчета за лупо

Мнениеот kick76 » Съб 10 окт 2009 14:46

та значи взех лупо (самоче не автомат за което питах в друга тема ) та значи лупенката е 1.4 2000г. и много много ме радва ще я кара жената но.... и мен си ме радва :) взех я от една жена в пловдив и до софия се искефих много много прилично се държа на пътя (надхвърли очакванията ми от всякъде ) та днес я карах при едно приятелче което има сервиз само за японски коли (между времено и аз съм фен и карам японска кола ) качихме я на подемника и всичко по ходовата час си е на 6 имам обаче еднин два проблема за който искам да спомена
първиа: трудно влиза трета предавка (сменени са претискателен и феродов диск но.... трета си влиза с хъркане и по трудно трябва да я исчакваш да паднат малко оборотие и след това си влиза всички други скорости + задна си влизат добре съйдинителят оделя доло
втория: леко испушва когато се даде повече газ на място а предполагам и в движение и ми се струва че потропват клапанчетата освен че най вероятно са гумичките на клапаните
и полседния: за смяна са предните дискове някой знае ли колко парици са

и благодаря предварително :wink:

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Re: въпросчета за лупо

Мнениеот LuIS » Съб 10 окт 2009 20:50

kick76 написа:та значи взех лупо (самоче не автомат за което питах в друга тема ) та значи лупенката е 1.4 2000г. и много много ме радва ще я кара жената но.... и мен си ме радва :) взех я от една жена в пловдив и до софия се искефих много много прилично се държа на пътя (надхвърли очакванията ми от всякъде ) та днес я карах при едно приятелче което има сервиз само за японски коли (между времено и аз съм фен и карам японска кола ) качихме я на подемника и всичко по ходовата час си е на 6 имам обаче еднин два проблема за който искам да спомена
първиа: трудно влиза трета предавка (сменени са претискателен и феродов диск но.... трета си влиза с хъркане и по трудно трябва да я исчакваш да паднат малко оборотие и след това си влиза всички други скорости + задна си влизат добре съйдинителят оделя доло
втория: леко испушва когато се даде повече газ на място а предполагам и в движение и ми се струва че потропват клапанчетата освен че най вероятно са гумичките на клапаните
и полседния: за смяна са предните дискове някой знае ли колко парици са

и благодаря предварително :wink:

провери дали има масло в скоростната кутия.. и на мен ми хъркаше 3та, но и 5та..

kick76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kick76 » Съб 10 окт 2009 21:54

има си масалце отвихме горната пробка и потече ...... сменявани са претискателен и феродов диск преди 300 400 км. не ми се вярва да не са сипали масло но ми прави впечатление че соросният лост от втора примерно като преминава на трета се държи неадекватно мисля че малко играе е не влиза в правилният път .....възможно ли е да има някакъв вид регаж......или нещо такова .....

vladura
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladura » Пон 01 мар 2010 15:27

значи си доволен от Автомата на Лупито??

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”