поло 1.4
поло 1.4
Здравейте, имам поло /1,4 бензин 60 коня 2000г./от няколко дни и ми прави някакъв проблм.Както даваш газ изведнъж започва да придърпва, ако ме разбирате. Казаха ми ,че е или ламбда сонда или датчик на температурата/като се запали двигателя стрелката на температурата пада на нула, после рязко се качва на 70, после пак пада леко на долу /.Имали ли сте такъв проблем да ми дадете съвет и ако знаете цените на ламбда сондата и датчика да ми кажете за каква сума да се подготвя.
- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло 1.4
ламда сондата е оригинална около 240 лева, но има на BOSH универсална за доста по- малко пари (според зависи дали ти е с 1,2,3 или 4 кабелчета). Ако е с 4 някъде около 80 лева мисля, че беше. Информацията ми е от миналата година, така че може да има промени в цените. За температурния датчик цени не мога да ти дам.
- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло 1.4
Колега,
пиши като оправиш проблема!
и мойто е 1.4 но е 75коня 2001г и като го настъпя леко от ниски обороти, слабо предърпва. Не е болка за умиране, но ...
пиши като оправиш проблема!
и мойто е 1.4 но е 75коня 2001г и като го настъпя леко от ниски обороти, слабо предърпва. Не е болка за умиране, но ...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”