Ключарски въпрос

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
ruschev
Автомобил:
Двигател:

Ключарски въпрос

Мнениеот ruschev » Пет 30 окт 2009 22:41

Поло 1000, 1 ,1987 г.

Загасих, извадих ключа и каза штрак - заключи се волана и повече ключа не можа да мръдне ни на ляво ни на дясно.

Щом като по-късно за една минута разглобих волана , извадих карантиите , отново сглобих и подкарах колата до нас, за какво ми е тази блокировка. За какво ми е този патрон с ключалки глупави.

Въпроса ми е как да извадя проклетия патрон та да му изпиля всичките зъби и да карам без опастност да се заключа някъде примерно на завой. Разбира се оня заключващ зъб ще го отстраня - сигурно с електрожена.

(
Използвах търсачката. Прочетох плюс това заглавията на 550 теми. Намерих едно за вадене на патрон с някаква скоба , но то беше за голф по голям номер.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ключарски въпрос

Мнениеот Koksan » Сря 04 ное 2009 17:02

а сети ли се докато се оптиваш да завъртиш ключа лекичко лекичко да врътнеш и волана ... защотото по-принцип така се оключва волан! :)))) На който и да е автомобил! :))

Потребителски аватар
Ico_Polo
Автомобил:
Двигател:

Re: Ключарски въпрос

Мнениеот Ico_Polo » Сря 04 ное 2009 21:49

Пък според мене разковничето е в цифричката "1987",
нищо против старите автомобили, в някой отношения са по-добри даже, ама този патрон се е завъртал милион пъти - дошло му е времето :lol:. сори, че не мога да помогна ми само спамя темата :drunk

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”