какво е това
какво е това
колеги казаха ми 4е това е дебитомер и 4е трябва да си купя нов 6тото тоя бил прецакан.наистина ли е така и някой знае ли колко струва горе долу
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: какво е това
Да, дебитомер е
Продава се един във форума
Продава се един във форума
Горе-долу измерва количеството въздух което влиза в двигатела, и спрямо него се подава количество гориво съответващо на въздуха с цел да се получи еднородна горивна смес.
Ако бъркам колегите да ме поправят!
Ако бъркам колегите да ме поправят!
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Еми най-общо казано е това, пък и то повече не е необходимо да се обяснява май за момента, а въпрос към колегата -
ти как разбра, че е прецакан, пита ли този, който ти каза дали подлежи на почистване, контактен спрей, някакви други предложения.....

ти как разбра, че е прецакан, пита ли този, който ти каза дали подлежи на почистване, контактен спрей, някакви други предложения.....

еми виж сега майстора го свали въртя го там нешто и от него изпадна едно парченце метал и погледнахме жътре и кадето затваря някаква клата по край нея се беше отчупило.а възможно ли е от него да не ми работи хубаво колата на газ или ба бензин,щото на бензин като му подам рязко газ и все едно се дави нещо и не може,а като му от кача буксата си се форсира перфектно само че не държи обороти на бензин
- yoan4o
- магистрален бандит
Е щом е изпаднало парче от него е ясно, че трябва де се смени.
С това трябваше да почнеш, а иначе това, което наричаш "перфектна" работа при откачена букса изобщо не е вярно и означава огромен разход на гориво в тоя момент!
За "нов" си - от моргата!
С това трябваше да почнеш, а иначе това, което наричаш "перфектна" работа при откачена букса изобщо не е вярно и означава огромен разход на гориво в тоя момент!
За "нов" си - от моргата!
а можеш ли да ми кажеш кви пари струва горе долу и от каква друга кола може да стане за да знам кжо да търса
- yoan4o
- магистрален бандит
За взаимозаменяемост някой от форумните майстори ако види темата сигурно ще ти каже.
Аз специално за твойто Поло нямам никакви представи как е!
Иначе трябва в някоя морга да търсиш като твойто поло.........
Аз специално за твойто Поло нямам никакви представи как е!
Иначе трябва в някоя морга да търсиш като твойто поло.........
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
rever написа:а можеш ли да ми кажеш кви пари струва горе долу и от каква друга кола може да стане за да знам кжо да търса
Колегата Лъвчо продава такъв за 50лв.
Иначе става от мотори NZ И 3F. И двата се монтират на поло, а NZ го слагат и на голф2
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”