Поло 1.0 2000г. прексъва и не иска да запали след това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1.0 2000г. прексъва и не иска да запали след това.
Здравейте имам много странен проблем с колата на жената (Поло 2000г. 1.0mpi, 6n2). Значи почна да се появява когато застудя. сутрин завърта веднага и пали, но след това при подаване на газ почва да прекъсва и се чува странно щтракане при бушоните, мисля че някое от релетата го прави това, ако се остави без газ след загряване на колата това не се появява. Обаче се появи отново скоро това нещо, като след малко такова прекъсване колата изгасна, при последваща проба пак да запаля не иска да върти въобще. Акумулатора е ок, пробвах и да давам ток с моята кола пак не става. Въобще не върти стартера. Алармата е спряна, проверих всички бушони и те са ок. Дръпнахме я колата и запали веднага, без да подавам газ няма прекъсване, като тръгна да подавам газ след 2500об някъде почва да се чува това щтракане от релетата и колата почва да прекъсва. Моля дайте някаква идея, възможно ли е някое от тези релета(има само две в гнездата, едното има номер 410 другото 19) да прави проблем или е нещо друго?
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 1.0 2000г. прексъва и не иска да запали след това.
Виж релето на бенз помпа и температурния датчик да не дава грешно инфо на компа а за стартера на земята за смяна на четки .Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема със стартера се появява в последствие на това щтракане на релетата и въобще даже не иска и соленоида да избута. Според мен нещо държи веригата отворена и не ми е ясно какво. За температурния датчик ми се струва по-вероятно, има още нещо странно, след запалване когато е студена оборотите си стоят ниски все едно е вече загряла.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сега го взех от Жоро аудито. Казаха, че подозират релето на безниновата помпа, но няма налично и трябва поръчка. Били го закрепили временно(не знам какво имат в предив)и сега ще я покарам колата да я тествам. Ако има някаква промяна, значи е от него и ще поръчвам ново(96лв). Надявам се това да е проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дам, след като взех колата в сряда, четвъртъка и петъка всичко беше ок. Събота и неделя не я карахме, днес сутринта влизам въртя ключа, няма никой. Ток има бол, давам и ток с кабел от другата кола, пак никой, акумулатора стои на 12,75. Просто съм шашнат.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”