мнение за поло 1.4 тди 2001
мнение за поло 1.4 тди 2001
колеги дайте някои мнение искам да продам голфа си 4 1.8 и да си взема такова
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: мнение за поло 1.4 тди 2001
tzon написа:колеги дайте някои мнение искам да продам голфа си 4 1.8 и да си взема такова
Ще сбъркаш!
Гадно 3 цилиндрово нещо, дето гори много и върви малко, и се чупи доста .. това има в предния кош!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам и невярвам на о4ите си
От кой си 4ул 4е гори много и се 4упи много стига с тия изказвания! Аз ли4но имам вапросния модел от 3 години и мога да кажа 4е въоб6те не гори много ..ако за тебе е много 5 градско (от Сливен съм) лятото с климатика извънградско гори 5 ! А относно 4упенето как може да кажи6 4е се 4упела като вси4ко зависи от подражката и карането на собственика
Относно въпросния модел
е най-добрия от останалите като изклю4им гти
Айде успех все пак 

е най-добрия от останалите като изклю4им гти

хм гори много не варви като по каталог я дават 3.6 и 5 градско от тези мнения немога да си направа преценка за колата
Май няма смисъл да се изказвам.Този въпрос по скоро трябва да питаш нас , тези които го имаме , а не всеки като този индивид дето е чул, че някои му казал на трети еди кфо си ,за на комшията един приятел дето имал....
Поздрави.
П.С. Колегата от Сливен е прав.Колата е иделана ,разход - динамика - сигурност - визия ;
А що се отнася до неговата и мисли , че е по пъргава от мойта - да заповяда да го направя за смях !

Поздрави.
П.С. Колегата от Сливен е прав.Колата е иделана ,разход - динамика - сигурност - визия ;
А що се отнася до неговата и мисли , че е по пъргава от мойта - да заповяда да го направя за смях !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Малко сме вув форума с такива Полота
Жалко е , 4е има хора които казват на бялото - 4ерно като дори сигурно не са се возели ..камоли карали такова 
П.С. аз като неразбирам мн от модели поне не говоря глупости
Ице..

П.С. аз като неразбирам мн от модели поне не говоря глупости

Ице..

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hristo01 написа:Май няма смисъл да се изказвам.Този въпрос по скоро трябва да питаш нас , тези които го имаме , а не всеки като този индивид дето е чул, че някои му казал на трети еди кфо си ,за на комшията един приятел дето имал....
Поздрави.
Предполагам че тази покана беше отправена към мен???
Ама ... само ... да не го продадеш преди да дойда да се пробваме ... макар че като гледам, че цяла година никой не го иска ... няма шанс да ми избягаш!

Доста хора се обаждат , но го искат за без пари
А що се отнася до "поканата" - ще го обсъдим

А що се отнася до "поканата" - ще го обсъдим

- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
От вчера вече и аз търкалям такова 1.4 16V 2001г.
Очарован съм от количката, пъргава, удобна, изненадващо устойчива, и мн. послушна- реагира бързо и лесно. За разход и издръжливост, още нямам мнение, мога само да се надявам
.
Очарован съм от количката, пъргава, удобна, изненадващо устойчива, и мн. послушна- реагира бързо и лесно. За разход и издръжливост, още нямам мнение, мога само да се надявам

- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Ico_Polo написа:От вчера вече и аз търкалям такова 1.4 16V 2001г.
Очарован съм от количката, пъргава, удобна, изненадващо устойчива, и мн. послушна- реагира бързо и лесно. За разход и издръжливост, още нямам мнение, мога само да се надявам.
Извинявай за спама, после видях, че става въпрос за дизел

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ico_Polo написа:Ico_Polo написа:От вчера вече и аз търкалям такова 1.4 16V 2001г.
Очарован съм от количката, пъргава, удобна, изненадващо устойчива, и мн. послушна- реагира бързо и лесно. За разход и издръжливост, още нямам мнение, мога само да се надявам.
Извинявай за спама, после видях, че става въпрос за дизел
Поне си го насочил към правилния Двигател!

само противоречиви мнения чета от колеги дето имат тези мотори , и немога да си направя извод

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми пробвай и 2та мотора и ре6и 

айде кажете за 1.4 тди поло 2001 харесах си такова в софия искам да съм сигорен да ходя ли да го вземам как са тези мотори
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”