СМЕНЯ ЛИ СЕ МАСЛОТО И ФИЛТЪРА НА АВТ.СКОРОСТНА КУТИЯ НА ПОЛО 1.6 1999 Г.,И ВЪОБЩЕ АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕЩО ЗА ТОВА ПОЛО С ТОЗИ ДВИГАТЕЛ,АВТОМАТИЧНА СКОР. КУТИЯ,КАК И ПО КАКАВ НАЧИН СЕ ПРАВИ ОБСЛУЖВАЩИЯ СЕРВИЗ НА ТАЗИ КОЛА,НЯКОЙ МИ КАЗВА НЕ СЕ СМЕНЯ МАСЛОТО НА КУТИЯТА,НЯКОЙ САМО СЕ ДОЛИВА,АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕЩО МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ.
Здравейте колеги.
Сменя ли се маслото и филтъра на автоматична скоростна кутия на Поло 1.6 1999 г.? И въобще ако някой знае за това Поло с този двигател и кутия, как и по какъв начин се прави обслужването на тази кола? Някой ми казва "не се сменя" маслото на кутията, някой "само се долива". Ако знаете нещо, пишете.
Edited by Bratt
Колега, сефте мнение ти е, пък и аз имам малко време да го "преведа".. ;)
Прочети Правилата за постване във форумите!

Автоматична скоростна кутия на Поло 1.6
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автоматична скоростна кутия на Поло 1.6
Здравей!
Предполагам си колежка и за това мисля да ти дам съвет, без да те упрекввам, че не си посочила модел на полото и т.н. от останалите бумащини. Те в случая нямат абсолютно никакво значение, щом става дума за автоматична скоростна кутия, тъй като независимо дали е на Поло, голф, Пасат или кой да е друг модел на Фолксваген. На автоматичната скоростна кутия маслото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се сменя на максимум 30000 км. Единствено при по-новите модели, които са след 2001-ва година не знам на колко се сменя. За повече информация - на лични, че ме мързи да пиша сега.
Предполагам си колежка и за това мисля да ти дам съвет, без да те упрекввам, че не си посочила модел на полото и т.н. от останалите бумащини. Те в случая нямат абсолютно никакво значение, щом става дума за автоматична скоростна кутия, тъй като независимо дали е на Поло, голф, Пасат или кой да е друг модел на Фолксваген. На автоматичната скоростна кутия маслото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се сменя на максимум 30000 км. Единствено при по-новите модели, които са след 2001-ва година не знам на колко се сменя. За повече информация - на лични, че ме мързи да пиша сега.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”