Днес ходих до магазина да питам за цени на консумативите които трябва да се сменят на една стара кола и какво беше учудването ми когато продавача ми каза че моето Поло имало 4 бр. ангренажни ремъци.

Ужас. Става въпрос за Поло 6N2 от 2000 г. Наистина ли това Поло има 4 бр. ангренажни ремъци. Значи той ми видя номера на мотора и по компютъра ми каза следните цени - ангренажен ремък №1 - 45 лв. ангренажен ремък №2 - 25 лв. ангренажен ремък №3 - 70 лв. и ангренажен ремък №4 - 38 лв. и два броя ангренажни ролки съответно по 81 и 57 лв. И още някакъв външен ремък за 25 лв. А и водната помпа че и тя се сменяла за 116 лв.
Та искам да ви попитам - наистина ли това чудо има 4 бр. ангренажни ремъци които задължително трябва да се сменят или тоя в магазина като ме вижда че нищо не разбирам ще ме накара да си сменя неща които не е наложително да се сменят. И тая водна помпа ако е здрава и тя ли трябва да се сменя. щото тоя ми каза че била част от системата на ролките на ангренажния ремък. И какъв е тоя външен ремък дето го измисли и него че бил за смяна...