Километраж само за маняци.. и не излиза евтино
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ok благодаря аз не бях сигурен и разбирам немски много малко.
Имам много яки комплекти километраж от Голф4 с адаптер за Голф3 и парите не са чак толкова много мисля, че беше към 50ойро ей сега влизам в ибея да се поразровя. Има и от Ауди ТТ-пак с адаптер за Г3 - просто са уникални. Много ме радват. Има и доста чароколяци на добри цени: чипове, валове шрик и подобни, подлакътници.
Имам много яки комплекти километраж от Голф4 с адаптер за Голф3 и парите не са чак толкова много мисля, че беше към 50ойро ей сега влизам в ибея да се поразровя. Има и от Ауди ТТ-пак с адаптер за Г3 - просто са уникални. Много ме радват. Има и доста чароколяци на добри цени: чипове, валове шрик и подобни, подлакътници.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колги .. в България такова нещо още не съм намерил...
Имаше един пич дето беше пуснал тема в продава за тези километражи за около 100 евро.. с около 1-2 седмици доставка...
Та ако намерите в България такова нещо по магазините, ще е хубаво да споделите...
Та така за въпросите ала там може ли или не може...
Имаше един пич дето беше пуснал тема в продава за тези километражи за около 100 евро.. с около 1-2 седмици доставка...
Та ако намерите в България такова нещо по магазините, ще е хубаво да споделите...
Та така за въпросите ала там може ли или не може...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”