Здравейте колегi,
проблемът ми е положението на лоста когато се вкючва на 1 ва предавка - трябва лоста да се намира в строго определено положение - появи се отскоро
иначе отткакто имам колата 16 х км 4-та предавка се включва с по -голяма сила (от механизма), а пък на задна върху лоста трябва да се упражни също по - голяма сила за да включи напълно - няма промяна по тези проблеми , те не са ми толкоз силно изразени
Въпросът ми е да се захващам ли с регулиране на привода и как се прави

скоростен лост polo6N
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скоростен лост polo6N
Аз имах подобен проблем след не много адекватно вмешателство по скоростната кутия в един сервиз. Би трябвало да се регулираат нещата от връзките между лостовете преди кутията. Но сам човек не би успял.
- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скоростен лост polo6N
Аз имах подобен проблем и излезе, че след въпросна неадекватна, да не кажа некадърна физическа интервенция на един сервизен специалист от сервизът на VW във Варна, скоростният ми лост заемаше неописуеми позиции при превключване на предавките. С баща ми си пойграхме и проблемът беше решен с регулиране на самият лост. Не съм сигурен дали нямам снимки от тогава. Ще ги потърся и ще ги постна, но не съм сигурен дали ги пазе.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”