проблем със съединител на поло
- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
проблем със съединител на поло
колеги ако на някой от вас се е слу4вало подобно нещо да пише 4е сам се видял в 4удо тези дни така палим колата набира1-2-3 скорост и нема обороти педала е до ламарината колата не се форсира не гасне(работи двигателя)така изклу4вам от скорост след 2-3 минути се оправя друга слу4ка движа се в задрастване оборотите по4ват да играят като луди( по некой път без да има голяма консумация на ток(клима,фарове и т.н.)дросела е 4истен преди 7 хил км )и опитвам да потегля(нормална температура на двиг)полу4ава се нещо като приплъзване 10 пъти така и не можах и не можах да тръгна слезнах и я избутах настрани(представете си 500 коли зад мен АТИНА задника ме сърби от пожелания и т. н. минава половин 4ас и се оправи влизат 1 и газ нема приплъзване нема баири и задрастване не сам имал проблем със скоростите влизат от раз без зор и това убиване на скороста ме притеснява 1-2-3 газ към 3500-4000 оборота педала за газта е мъртъв изклу4иш оправя се ще я закарам в сервиз но изкъм мнение от вас от какво може да се слу4ва това имам предвид 4е едно ка4ване на компа тука е 40евро за добър ден кабели-дросел-недостиг на бензин във високи обороти някоъ дат4ик????полото е 1.4 инжекция 60 кон4ета-1996
Последна промяна от mladen0101 на Пет 11 дек 2009 18:53, променено общо 1 път.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: "мъртъв педал" на поло
аз помислих, че някой педал е карал мъртъв поло 

- mladen0101
hooligans написа:аз помислих, че някой педал е карал мъртъв поло
е стига де не ми е смешно(смеха ще оправи света)

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Колега, баш в тоя раздел ли намери да я пуснеш 
- mladen0101
Luciano написа:Колега, баш в тоя раздел ли намери да я пуснеш
sorry да я преметят модераторите главата ми пуши защото колицата ни върза ръцете
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А под педала с гумени стелки ли си? 
- mladen0101
maslinkov написа:А под педала с гумени стелки ли си?
стелките са хванати с видии таз болест я преболедувах
- Ico_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,
когато дадеш на контакт, преди да запалиш, свети ли ти означение (EPC)? Ако да, то колата ти има реостат на педала на акселератора (газта), и дроселовата клапа се командва посредством система от зъбчатки (обикновенно 3бр) задвижвана от ел. моторче. От там е най вероятно да ти "умре" педала, естественно причините са хиляди.
Дано съм ти бил полезен!
когато дадеш на контакт, преди да запалиш, свети ли ти означение (EPC)? Ако да, то колата ти има реостат на педала на акселератора (газта), и дроселовата клапа се командва посредством система от зъбчатки (обикновенно 3бр) задвижвана от ел. моторче. От там е най вероятно да ти "умре" педала, естественно причините са хиляди.
Дано съм ти бил полезен!
- mladen0101
Ico_Polo написа:Здравей колега,
Дано съм ти бил полезен!
не светва EPC
- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Те причините могат да бъдат много. Ако питаш мен проблемът не е от педалът. Имаш проблем някъде другаде. Аз имах подобен проблем пройзлизащ от педалът, но симптомите бяха други. Отиди на майстор веднага. При мен EPC не светваше, защото ми бяха прецакали нещо по комютърът.
-
hefest
- Автомобил: Ибиза Ибиза Сивик
- Двигател: Apq 1f b18c4
колеги да изкажа и аз предположение,бобината в която отива единия кабел от дистрибуторната капачка,на мен така почна да ми играе,гаснеше ми,играеха ми оборотите,първоначално палеше и тръгваше на първа с форсаж но после нямаше ход на педала.възмойно е и да нее от нея,просто много близки забележки забелязах с моя тогавашен проблем
да ти видят предварението колега.Аз имах подобен проблем и там се оказа проблема.Но при мен не играеха оборотите а само като дам газ извънградско ми отбиваше скороста.Вместо да върви то спира.На диагностиката ще си покаже.При теб повече ми прилича на свещи и кабели
- mladen0101
Re: проблем със съединител на поло
благодаря на вси4ки колеги за изказаните предположения така нека модовете да сменят името на темата(както ве4е са го направили наро4но беше такова за да привли4а вниманието на колегите)понеже проблема не е в съединителя оказа се нещо фасулски просто(нау4их го срещу 400 евро в сервиза рез.4асти и смяна)жената нама4кала гърнетата отдоле и катализатора заминал със се багаж те така катализатор ламбда и първо гърне вси4ко е било зъдръстено сега е пак реза4ка малката кокона 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”