Значи преди малко като тръгвах от работа запалих колата и пуснах парното на 4 ,защото стъклата бяха заскрежени и потни.Изчаках 2-3 минутки и тръгнах,а стрелката на температурата почти не беше мръднала.Духаше си топло и то доста яко ,както обикновено,но когато погледнах отново стрелката на температурата беше заковала на 75-80 градуса и не мърдаше, обикновено по това време си е заковала на 90 градуса.Веднага спрях парното да видя дали ще има промяна и за няма и минута си вдигна 90 градуса,но след като пуснах отново парното на макс бързо падна на около 75-80 градуса.Така 2-3 пъти пробвах и се едно и също се получаваше и това само като е на 4-та степен(на по слабо не пробвах).До сега не сам обръщал внимание как е било,като пусна на 4 степен,но и рядко сам я ползвал,та въпроса ми е това нормално ли е?През цялото време бях в движение(15 мин.) на път към дома.До сега не ми е правило проблеми ,независимо при градско или извънградско шофиране.Към самото парно нямам забележки(да чукна на дърво
)духа си супер и в колата си е жега.Надявам се да ми отговорите,че да ми е ясно,а не да хуквам по майстори и да се шашкам
(щот тва ми е 1-та кола и мноо си ме кефи и искам всичко да е ОК
Благодаря ви предварително

и пускай парното на мах!няма място за безпокойство,поне според мен