Проблем с АBS на Polo 6N2 1.4 TDI ???
Проблем с АBS на Polo 6N2 1.4 TDI ???
Значи проблемът е много специфичен.Бях на диагностика казаха ми каде е проблемът,смених целия датчик.Карах 15 дена без проблеми докато една сутрин яко буксувах на една високичка пряспа сняг.Вечерта пак ми светна ABS на таблото.Пак ходих на диагностика и пак ми казахо същото колело със сменения датчик(аман..)Майсторът ми прегледа буксата на датчика, която прави контакт с блока за управление(под задната седалка)и ми каза ,че може тя да прави проблем защото женската била лепена,но според мен не е от нея,защото си щрака нормално,а и май и идва нормално съпротивлвние(на женската).Интересно е,че като запаля и тръгна АBS изгасва.Карам 10 мин. и пак светва на таблото.Кривичка ми е джантата...възможно ли е да е от нея или....дайте съвет! 

- katorjnika
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с АBS на Polo 6N2 1.4 TDI ???
не според мен не е от джантата отиди да ти махнат грешките на компа. Поне аз така мися
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Може да е наистина от буксата.На моето така си щрака всичко точно и като седне някой на седалката отзад и лампата светва веднага.Като невозя отзад никои проблеми няма.Вече съм си правил експерименти
буксата е виновна(за задно ляво колело буксата).Та неисключвай възможността да е тя.Успех и поздрави 

Грешката е статична и не може да се изчисти софтуерно...Мисля да отрежа и двете букси и мъжката и женската и да ги запоя,така проблемът, ако е изобщо от буксата трябва да се изчисти.
- katorjnika
- Автомобил:
- Двигател:
успехх тогава
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”