Здравейте на всички,
преди една седмица се сдобих с Лупо 1.4 бензин,много съм щастлива страхотна кола,убиец е !!!Мислярче тази кола има бъдеще тук ,малка малко харчи и е доста удобна. Сомо дето не разбирам някой неща по нея,ако някой може да ми обясни,какво е ABS,AC.И знае ли някой когато на таблото пише service INSP какво означава?Не ми дадоха никаква книжка към нея и фаровете за мъгла не знам от къде да си включа?а и часовника от къде да си навия?
VW Lupo - въпроси по интериора
Re: VW Lupo - въпроси по интериора
Здравей колежке и честито за гЛупи!
те първа ще видиш колко удобен и лесен за управление е и понеже в тоя раздел рядко някой влиза, аз ще се опитам да ти отг
ABS - система дето ти помага в някои "по-критични" ситуации да спреш по-ефективно
AC (air conditioner) - климатик
за мъгла - копчето вляво на волана го врътваш на фарове и дръпваш към тебе - на таблото ще ти светне един символ подобен на обикновените фарове
часовника - с някоя клечка (примерно за зъби) бодваш тая дупчица долу на снимката(червената стрелка) за минутите и отсрещната за часовете
за съобщението - това ти показва че е време да му смениш маслото или ако е сменено вече, не е било занулено
зануляваш го като отидеш в сервиз или:
-задържаш натиснато копчето за нулиране на километража(синята стрелка)
-даваш контакт
-така държиш 10тина сек
После пускаш копчето, изключваш от контакт и повтараш упражнението
Успех

ABS - система дето ти помага в някои "по-критични" ситуации да спреш по-ефективно
AC (air conditioner) - климатик
за мъгла - копчето вляво на волана го врътваш на фарове и дръпваш към тебе - на таблото ще ти светне един символ подобен на обикновените фарове
часовника - с някоя клечка (примерно за зъби) бодваш тая дупчица долу на снимката(червената стрелка) за минутите и отсрещната за часовете

за съобщението - това ти показва че е време да му смениш маслото или ако е сменено вече, не е било занулено
зануляваш го като отидеш в сервиз или:
-задържаш натиснато копчето за нулиране на километража(синята стрелка)
-даваш контакт
-така държиш 10тина сек
После пускаш копчето, изключваш от контакт и повтараш упражнението
Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:

Оказа се обаче,че имам и някакъв проблем с перката, не знам къде да я видят, когато съм в задръстване и перката се пусне цялата кола вибрира и особено таблото ???Странна история....иначе съм страшно доволна...и искам все да и купувам нещо ново!CD player4e си търсия и някакви готини стелки за краката...все искам да ми е уютно....

между другото много хубава музика вади тва лупо - не знам дали от плеъра, дали от колонките, дали че е малка, обаче много такъв басов и чист звук има 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MONIKKK написа::idea: Хей .....много ти благодаря,![]()
![]()
![]()
Оказа се обаче,че имам и някакъв проблем с перката, не знам къде да я видят, когато съм в задръстване и перката се пусне цялата кола вибрира и особено таблото ???Странна история....иначе съм страшно доволна...и искам все да и купувам нещо ново!CD player4e си търсия и някакви готини стелки за краката...все искам да ми е уютно....Това с маслото отивам да го направя и да видя какво ще стане.
Здравейте и от мен. И аз имам Lupo - 1.7 SD (дизел). Ако още не си си намерила правилният майстор - мога да ти дам координати на моя - има опит от октомври насам с моето лупо, включително и за грешките по компютъра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте на всички
оправих проблема с перката,вила счупена и изнамерих в дупрница един човек,с лупо на части и я смених. Искаха ми в сервиз за нова перка с мотор 450 лева а аз я купих за 50 лева с мотора. Оправих се и сега си го карам с кеф
Обичам тази кола 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, и аз карам ЛУПО и съм луда по него, но днес ми излезе един оооогромен проблем:...една вътрешна част от ключалката ми е счупена , ходих по морги, няма нито
ключалака, нито нищо, направо ще се побъркам, оставих колата на платен паркинг,поооомощ!!!! 

Здравейте Луповци,аз имам лупо 1.4 16V което лети но искам да си намеря вградената музика която съм виждал в мрежата.Някой има ли идея дали ги продават тук ?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”