Здравейте колеги!
Можете ли да ми дадете малко отзиви за това двигателче. Как се държи, има ли проблеми, как е поддръжката му.
Отзиви за 1,4 TDI
отг
колега аз карам такава колица от жлизо 4 месеца вече:)
мн съм доволен от разхода, извънградско магистрала с климатик и 4 4овека при 140-150 км =5 лтр:) доказано
подръшката е малко скъпичка понеже е междинка и частите не са евтини като на полото до 99
по скоро минаваш на пасат 5 ца и 4 ка
единствен кусур че колата е малка
аз сам мн доволен от колицата върши ми перфектна работа аз карам много( софия на ден мин 100 км ) не съм такси
ха
успех
мн съм доволен от разхода, извънградско магистрала с климатик и 4 4овека при 140-150 км =5 лтр:) доказано

подръшката е малко скъпичка понеже е междинка и частите не са евтини като на полото до 99

единствен кусур че колата е малка

аз сам мн доволен от колицата върши ми перфектна работа аз карам много( софия на ден мин 100 км ) не съм такси

успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
mitko66 написа:сигурно гледаш поло комби 2001-те са с външен вид на 6N1, но интериора им е като на 6N2
А, точно това ще е истината!

Знам, че купето на фейслифтовите е с 12 годишна гаранция от ръжда. Дали и на комбитата, въпреки, че са със стария дизайн имат същата гаранция?
Re: Отзиви за 1,4 TDI
КОлата си е трепач приятел наистина е 3-цилиндъра но това не означава че не върви:)Напротив за 75 кс. колата си върви екстра и както каза колегата повече от 5л нямам как да ти харчи,аз съм от Сф и толкова ми гори в града а се сещаш тук какво е по улиците
))

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отзиви за 1,4 TDI
Стига пък ти си копал стари теми от преди 2 години!!!!!

Re:
Ти па караш ГолфChronoS написа:Е аз пък знам че този мотор е 3 цилиндров и не съм чувал много добри отзиви за него

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”