Обръщам се към Вас с молбата да ме насочите как да постъпя в тази ситуация. Първото, което ми идва на ум е да сменя маслкото и филтъра и след това да се замери налягането му. Но тук изниква въпроса и страха как да се предвижа към определен сервиз. Намирам се в Студентски Град и смятах да сложа Motul 10W40 от Prospeed. При такава ситуация фатално ли е придвижване в рамките на 2 3 км. Моля да ми препоръчате в региона(до 2-3 км) и място където да ми замерят налягането на маслтото и евентуално да се остранява по сложен проблем( не дай си Боже
). Благодаря Ви предварително!!! 
Но не всеки може да си позволи такъв разход всяка година, макар това да не е оправдание. Колегата е близо до Италсервиз, където много ми помогнаха преди година. Освен там, само в сервиз ДЕМА - Габрово може да намерите ТУТЕЛА Жарама 10В40 - само в еднолитрови опаковки, италианско, по около 10 лв.л. Поне няма ментета все още и е най - добре адаптирано към нашите условия. Нека ти сложат и голям филтър, а не тия дзвинки дето са по каталог. Предполагам няма да те затрудни да пуснеш по инерция до подлеза. Препоръчвам ти да търсиш един висок слаб с много къдрава коса пич, за съжаление му забравих името - голям факир е. Ако това помогне - питай кой е правил преди година едно бяло Поло от Сливен, докарано от пътна помощ.