странно прекъсване и гаснене в движение

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
vanka76
Автомобил:
Двигател:

странно прекъсване и гаснене в движение

Мнениеот vanka76 » Пон 03 май 2010 8:42

Приди дни карам и колата ми губи мощност, на полусъединител с форсаж нещата се оправяха за да мога да се придвижвам. На постоянна скорост се получаваше едно придърпване, и в крайна сметка колата гаснеше. Вчера се качвам да покарам и да видя как е, и се оказва, че нищо няма, върви като пушка:). Имаше лек проблем на контакт ми се включваше задната чистачка, но проблема е отстранен, като изключих клемата:). Имам питане възможно ли е да е от токове е престо е имало някакво запушване по бензиновата система? Колата е 1.6 AFT и е само на бензин, газови и тем подобни екстри няма. Ще съм ви благодарен ако ми кажете какво е е?

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: странно прекъсване и гаснене в движение

Мнениеот maslinkov » Пон 03 май 2010 9:05

Според мене ти е било от токовете. Ако нямаше "проблем" с чистачката щях да ти кажа да провериш свещи, кабели, капачка, палец и бобина, които правят същите мизерии във влажно време, ако не са добре изолирани.

Потребителски аватар
vanka76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanka76 » Пон 03 май 2010 9:10

maslinkov написа:Според мене ти е било от токовете. Ако нямаше "проблем" с чистачката щях да ти кажа да провериш свещи, кабели, капачка, палец и бобина, които правят същите мизерии във влажно време, ако не са добре изолирани.

Може би си прав колега, защото преди две седмици ходих до морето и ме валя яко, после колата работеше като дракстър, и като изсъхна и се оправи, а сега електричар трябва да намеря...., а читави малко

Потребителски аватар
vanka76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanka76 » Сря 05 май 2010 8:59

Оказа се че ми е изпушил компютъра.

Моля темата да бъде заключена.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”