Какво означава лампичката CHECK
Какво означава лампичката CHECK
Здравейте.днес ми светна една лампичка CHECK и свети постоянно.Нямам понятие какво стана.а асъбота съм на сватба в силистра и с тази лампичка сега се чудя да тръгвам ли с тази кола.Моля помогнете .Колата е Поло 1.4. 16 V 2001г.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво означава лампичката CHECK
Чек - в случая провери, а не че ще получиш чек /ще го дадеш!/ Отивай на диагностика, преди да тръгваш на дълъг път и виж какво тревожи компа, преди да е станало проблем.
Отиди на диагностика може да са много работи.Ниво антифриз, ниво спирачна течност, ниво масло, износени накладки,проблем по горивната система на двигателя , някои коли им светва при изгоряла крухшка. Но със сигорност на опела като светне вътре има едно човече с телоподаващо
и собственика трябва да ходи в сервиза за смяна ламарини. 

Колега - диагностика само... аз имам същия проблем и след малко даже отивам към сервиза... Доколкото знам най-вероятно ламбда сонда прави проблем, но като я закачат на диагностиката ще ти кажат... Иначе и на мен светне, понякое време изгасва, после пак светне... и все нямам време да се позанимавам по сериозно... но иначе и навъртях така 10 000 км... но не те съветвам, по добре иди и виж какъв е проблема. И пиши да сравняваме, че и аз не знам какво се случва с моята, а май са ни еднакви... Поло 2001, 1.4, бензин...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”