обороти - волан
обороти - волан
Колеги някой има ли идея защо когато на място на празен ход завъртя волана пълен ляв или десен ми падат леко оборотите и се чува нещо като съскане .Дали не си е отишъл акумулатора или не ми подава достатъчно ток .
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: обороти - волан
Здравейте!
Аз имам същия проблем.Като завъртя волана наляво или надясно,вие като бясно куче,но се върти много лесно.Обаче оборотите на двигателя падат от 1000 на 800,на 700,различно.Някой път колата е готова да угасне.Нивото на маслото е на Максимума.Колата е Пасат 2 - 2000 куб.16в,136к.с.Ако сменя помпата дали ще се оправи този проблем.Каква е цената на помпа втора употреба от някоя морга.И има ли вариант да се отремонтира моята помпа.Предполагам проблема да е в помпата.
Благодаря!
Аз имам същия проблем.Като завъртя волана наляво или надясно,вие като бясно куче,но се върти много лесно.Обаче оборотите на двигателя падат от 1000 на 800,на 700,различно.Някой път колата е готова да угасне.Нивото на маслото е на Максимума.Колата е Пасат 2 - 2000 куб.16в,136к.с.Ако сменя помпата дали ще се оправи този проблем.Каква е цената на помпа втора употреба от някоя морга.И има ли вариант да се отремонтира моята помпа.Предполагам проблема да е в помпата.
Благодаря!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gogo102 написа:Здравейте!
Благодаря!
Рейка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На 100 % ли е рейката?.Да не си давам тогава парите за помпа.
Поздрави!
Поздрави!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам да кажа че и тя може да е. Един познат, работещ в сервиз с Пасат света обърна да си намери по - евтина от 400лв /нова де/. Предполагам че тя е слабото място.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги здравейте имам следния проблем незнма дали е и проблем но да питам карам поло 6n2 1.4 60hp прави ми впечатление че когато навия ляв волан малко повече почти не иска да се изправи като взема завоя инякак си като 4ели леко в края напално завит се затяга ма леко много от какво може да е надясно катъо завия няма никакъв проблем.ще съм благодарен ако някои ме ориентира какво е благодаря предварително 

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А реглаж на предница правил ли си скоро? Равномелно ли ти носи гумите ляво/дясно и външните ръбове? Според мене вероятно вляво ти е отворена повече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nне сам му правил реглаж защото го имам от скоро но имам едно маистроче кадето прави само реглажи трябва да му я закарам да види мен ме притеснява да не е нещо от рейката ?
а за гумите няма изнсоване поне сега като свалих тия старите не видях да има износване малко захожда наляво ама дано е от реглй да не е нещо по голямо
а за гумите няма изнсоване поне сега като свалих тия старите не видях да има износване малко захожда наляво ама дано е от реглй да не е нещо по голямо
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съскането - помпата ... нормално е, все пак и е доста трудно, след като и е трудно, е нормално да му е трудно и на мотора!
Съвет - сменяйте го хидравличното масло, хубаво е - макар че никой не го прави! Все пак е смешни пари - малсото е 10-12лв литъра и вече за работа, зависи от майстора, но не е трудно и сами да си го смените!
А другия колега, който твърди че не се изправя .... това зависи и от пътя, не само отколата! И все пак .. реглажче не е зле да бъде направено!
Поздрави!
Съвет - сменяйте го хидравличното масло, хубаво е - макар че никой не го прави! Все пак е смешни пари - малсото е 10-12лв литъра и вече за работа, зависи от майстора, но не е трудно и сами да си го смените!
А другия колега, който твърди че не се изправя .... това зависи и от пътя, не само отколата! И все пак .. реглажче не е зле да бъде направено!
Поздрави!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”