Здравейте,
наскоро открих че полото ми е с имобилайзер, след като направих резервен ключ с който колата палеше но веднага гаснеше. От автокъщата ми дадоха само един ключ и никой нищо не спомена за имобилайзер. Въпросът ми е, къде и как мога да направя втори ключ, който да работи.
Благодарности предварително.
Как да направя резервен ключ, полото ми има имобилайзер.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LiX написа:В Бриколаж правят - 60 кинта
Аз имам същия казус и вчера пообиколих няколко ключаря. В Бриколаж не правят, а ти дават визитка да се обадиш на друг.

На Витошка намерих клиючар дето да направи само дубликат за 75 лв. Като ми се откъснат от сърцето и аз ше ходя.

На семинарията е 70 кинта и аз съм много доволен Алфата вече 1.5 години е с такъв ключ правен от тях и нема проблемиpoGo написа:LiX написа:В Бриколаж правят - 60 кинта
Аз имам същия казус и вчера пообиколих няколко ключаря. В Бриколаж не правят, а ти дават визитка да се обадиш на друг.Като се обадиш той ти казва, че услугата с всички екстри като триене на предишните ключове от компа, обучение на оригинала и дубликата, изработката на дубликата и още нам си кво ше ти струва само некви си 120-130 лв.!
![]()
На Витошка намерих клиючар дето да направи само дубликат за 75 лв. Като ми се откъснат от сърцето и аз ше ходя.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”