Скоростна кутия Поло 1.4 16V
Скоростна кутия Поло 1.4 16V
Колеги, имам Поло 1.4, но му се прецакаха скоростите. Някой може ли да сподели да ли е имал такъв проблем и как го е решил. Приемам съвети от всеки, който знае как да се оправя. Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скоростна кутия Поло 1.4 16V
Здравейте, искам да ви питам дали е възможно на на ПОЛО 1.1 може да се сложи двигател на ПОЛО 1.4 и дали ще паснат скоростна кутия диференциал и полоски...моля да ме извините ако съм объркал мястото на зададения от мен въпрос, но съм нов тук. 

Re: Скоростна кутия Поло 1.4 16V
отиди в магазина - поискай полуоска цяла с прът и вътрешно каре за твоя код мотор и за другият модел и ги сръвни с метар -шубер дали са еднакви, снимай двигателят си и този на 1,4 кубикувият -захващането.
Мисля че ще трябва да си смениш само блока другете неща трябва да паснат прегледай скоростните котии дали са с еднакви дупки пак по каталог или на морга.
Точен отговор няма, малцина са пробвалите и не са тук.
П. П.
Преди задаване на въпрос пробвай с търсачката дали няма вече подобна тема и ако трябва си създай твоя.
В тази тема се говори за прецакани скорости така че твоят въпрос се води спам.
Но ще се научиш.
Мисля че ще трябва да си смениш само блока другете неща трябва да паснат прегледай скоростните котии дали са с еднакви дупки пак по каталог или на морга.
Точен отговор няма, малцина са пробвалите и не са тук.
goggolino написа:Здравейте, искам да ви питам дали е възможно на на ПОЛО 1.1 може да се сложи двигател на ПОЛО 1.4 и дали ще паснат скоростна кутия диференциал и полоски...моля да ме извините ако съм объркал мястото на зададения от мен въпрос, но съм нов тук.
П. П.
Преди задаване на въпрос пробвай с търсачката дали няма вече подобна тема и ако трябва си създай твоя.
В тази тема се говори за прецакани скорости така че твоят въпрос се води спам.
Но ще се научиш.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”