Моторчета за стъклата на Lupo

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
monck
Автомобил:
Двигател:

Моторчета за стъклата на Lupo

Мнениеот monck » Сря 19 май 2010 8:35

Здравейте колеги имам вапрос за машинките за стъклата на Lupo,стига ток до тях цъкат но не се движатлНякой имал ли е подобен проблем и от каде да си намеря нови???

reloopz
Автомобил:
Двигател:

Re: Моторчета за стъклата на Lupo

Мнениеот reloopz » Чет 20 май 2010 1:00

Същия проблем. Аз го купих с неработещо дясно стъкло. Оправиха ми го за 10 лв - не ми каза какъв е точно проблема - само каза че имало следи да е отваряно 100 пъти. В момента не ми работят и двете стъкла -знам че е честа повреда при VW

stasik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stasik » Пет 21 май 2010 12:58

Ако е машинка пиши мислч че ще намеря

damyanbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот damyanbg » Нед 15 авг 2010 17:33

А къде ти ги оправиха "за десет лева" да отида и аз там ?

S_N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S_N » Сря 29 сеп 2010 21:30

Аз имам същия проблем със стъклата на моето Лупо. Причината, след която се появява проблема не ми е известна, но след като се свали кората и се демонтира машинката, и отново се монтира, стъклото тръгва.
(според моя майстор, трябва да постои 30-40 мин. на слънце :) )
При мен изкарва около 6-12 месеца и пак забива(за мой късмет, до сега винаги в затворено положение).
За момента нямам проблем със шофьорската врата, ама другата сме я сваляли 3-4 пъти, а преди мен вероятно десетки пъти. Крайния резултат е изпотрошени щипки и хлопащи кори.

Потребителски аватар
GODFATHER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GODFATHER » Чет 14 окт 2010 23:33

Не е честа повреда при VW, а изключително честа при Лупо :). Понеже поддържам 3 такива, абсолютно същия проблем 3-4 пъти в годината на всяко от тях - първо едното стъкло, после другото и така до края на света. Проблема според мен е в голямата врата, тежкото стъкло и трагично направения механизъм. Моите наблюдения след N на брой разглобявания са, че стъклото винаги засяда в затворено положение! В определен момент при затварянето до край, стъклото все едно преминава над определена зона, моторчето се побърква и след това почва проблема с "цъкането" - оправията е разглобяване, леко сваляне на стъклото ръчно надолу, след което всичко почва да работи ... до следващия път.
Не ми останаха нерви да се задълбочавам повече в тоя проблем, та ако някой знае рещението, ще се радвам да го сподели :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”