ел. стъклата не се отварят
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ел. стъклата не се отварят
свалих си моторчето за задната чистачка и след това прозорците не искат да се свалят. Закачих пак моторчето, но прозорците не искат да се свалят. Не се чува работене на машинката. Проверих бушона, не е от него здрав е. Някви идеи?
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: ел. стъклата не се отварят
много съм добър, пускам си втора тема в тоя раздел на която сам ще си отговоря
така проблема се оказа изгорял 4-ти бушон - задна чистачка, шибидах, лампа в жабката
незнайно защо страничните стъкла на 3врати са вързани към този бушон, а не към 14 който е за тях.
айде да си направим една игра, нека всеки свали 4ти бушон и да видим дали ще може да си отвори джамовете. Става дума за АЕЕ мотор(въпреки, че мисля при всички е еднакво).
После сложете 4ти и свалете 14-ти да видим дали ще бачкат джамовете. Чакам да споделите резултата от наща игра
така проблема се оказа изгорял 4-ти бушон - задна чистачка, шибидах, лампа в жабката
незнайно защо страничните стъкла на 3врати са вързани към този бушон, а не към 14 който е за тях.
айде да си направим една игра, нека всеки свали 4ти бушон и да видим дали ще може да си отвори джамовете. Става дума за АЕЕ мотор(въпреки, че мисля при всички е еднакво).
После сложете 4ти и свалете 14-ти да видим дали ще бачкат джамовете. Чакам да споделите резултата от наща игра

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Същото пак при АЕЕ -установено при протрити кабели на 5 врата и като окъсяваха нямаше и джамовете нов бушон 4 и до следващата дупка -окъсяване и няма и джамове 
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Днеска реших да се направя пак на "майстор" да си оправя проклетата запалка и бръкнах с една тънка отверка вътре да изправя онея крачета..и даде на късо
Изгоря ми 4'ти бушон. Ни радио, ни запалка, ни джамове. Смених го всичко се оправи запалката е 6
! Ще смъкна и 14'ти да видя... Мотор : AEF
Изгоря ми 4'ти бушон. Ни радио, ни запалка, ни джамове. Смених го всичко се оправи запалката е 6
! Ще смъкна и 14'ти да видя... Мотор : AEF- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
При мен този проблем беше от скъсани кабели при вратите
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”