Машинки за фарове - заслужава ли си
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Машинки за фарове - заслужава ли си
Чудя се аз от квот го имам Поло-то оназ врътка под ключа за фаровете дето е за регулирането им от вътре що свети пък не бачка... мислех си че просто слагат самата врътка на сичките, пък вече за които си е платил - пълния комплект.... та днес случайно едно приятелче дето бачкало в сервиз, без да иска погледна под капака видя че има и трета букса около фаровете и вика "а де са ти машинките за регулирането ве?" с което ма умисли...че е удряно удряно е, кои квот ще да ми разправя... ма си мислех че е за халогени или нещо такова буксата.... показа ми и едни легла в тялото на фара дет се били закачали тез машинки..... с което породи съмнение в душицата ми, явно при удара са изпочупени и са си ги спестили при оправянето.... е ли възможно да възстановя таз екстра, в смисъл като запасни части и изобщо могат ли да бъдат издирени таквиз машинки грубо някои има ли идея скъпарски ли са и заслужава ли си инвестицията изобщо....?
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
това за реглажа на има минимален ефект ,като натовариш колата да не сваляш самолети а да свалиш фаровете та да виждаш прекрасните ни пътища.моя съвет е да не се тормозиш за такива работи.машинки по моргите може и да намериш ,но инвестицията не си заслужава.регулирай фаровете ,сложи си по-хубави крушки и инвестирай в читави халогени. 

- rumburak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?
minimiro при мен тази врътка под ключа за фаровете е за регулиране на това колко силно да свети габарита дето осветява километража и таблото....при мен ли е съмнителна работата или???моля, help!

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Врътките са 2 едната е за силата на осветелението на салона и таблото.. тя е на куп с ключа за фаровете...
Отделно има друга врътка.. за регулиране височината на фаровете..
както обясни Голфъра...
Настройката заводска.. позволява само сваляне на фаровете, което обаче не пречи.. да си направиш фаровете например на 2 нормално, и така да имаш две позиции да ги регулираш вдигаш..
Ако имаш излишни средства може да си купип машинки и да ги нахакаш..
ако не свиркай си и си карай..
Отделно има друга врътка.. за регулиране височината на фаровете..
както обясни Голфъра...
Настройката заводска.. позволява само сваляне на фаровете, което обаче не пречи.. да си направиш фаровете например на 2 нормално, и така да имаш две позиции да ги регулираш вдигаш..
Ако имаш излишни средства може да си купип машинки и да ги нахакаш..
ако не свиркай си и си карай..
- rumburak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:[
мдааа....значи при мен просто няма врътка за фаровете,а само за таблото....здраве да е!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”