Здравейте на всички! Нов съм във форума, но отдавна чета и се интересувам от това, което всички вие обсъждате, споделяте и помагате на всички фенове на Народната кола! Карам VW Polo 4 (9N) 2002 год. и преди време ми светна датчика за смяна на накладките. Закарах колата в сервиз, смениха ги, но до ден днешен датчика не спира да свети. Много ще се радвам ако може да ми помогнете по някакъв начин.
Благодаря ви предварително!!
П.С. Левият ми фар свети доста по нависоко от десния и пречи на водачите пред мен (казвали са ми го приятели, които са карали пред мен). Как мога сам да оправя този проблем и фара да си работи на нормалната позиция. Важно: Копчето, което е за регулация на нивото на светене на фаровете, което се намира отляво на волана НЕ РАБОТИ !! Трябва да оправя този проблем с голи ръце, ако разбира се е възможно и можете да ми помогнете!
Накладки - индикация
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Накладки - индикация
за накладките - отиди да ти изчистят грешките с ВагКом в някой сервиз
за фаровете - отиди в някой пункт на СБА, да ги регулират механично

за фаровете - отиди в някой пункт на СБА, да ги регулират механично

-
- Автомобил:
- Двигател:
оправих левият фар без проблем ! След като разбрах откъде се регулира ръчно, вкарах колата в гаража .. пуснах фаровете и оправих въпросният ляв фар !!
Относно индикацията за накладките.. има ли възможност да свети поради ниско количество на спирачната течност !???
Относно индикацията за накладките.. има ли възможност да свети поради ниско количество на спирачната течност !???
- veekoo
- Автомобил:
- Двигател:
Като е ниско нивото на спирачната течност мисля ,че трябва да светне лампата за ръчната спирачка.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”