Къде се намира водната помпа на полото?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
account0123
Автомобил:
Двигател:

Къде се намира водната помпа на полото?

Мнениеот account0123 » Сря 14 юли 2010 12:37

Здравеите :)
Бих искал да ви попитам дали някои знае каде се намира Водната Помпа на VW Поло ? Понеже мн загрява и единия маркуч е ледено студен и имам самнения че е помпата. :)
Ако някои знае да пише че ми е много наложително
Благодаря ви зза отделеното време :))

Последна промяна от Sunny на Сря 14 юли 2010 15:58, променено общо 1 път.
Причина: Толкова ли не можа да измислиш по-смислени заглавия от "Здравейте" и "помпа"?! Ако искаш да получиш смислен отговор на въпроса си, не е лошо да споменеш и двигателя за който питаш!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде се намира водната помпа на полото?

Мнениеот muns61 » Сря 14 юли 2010 16:49

Помпата е в магазина, ако наистина е от нея. При твоето ниво на техническа грамотност иди в сервиз, по - евтино ще ти излезе. Потърси някой от форума.
Успех! :beer

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 14 юли 2010 17:23

Колега,поло2 и 2ф водната помпа е отзад,под въздушния колектор,зад двигателя и се задвижва от ангренажния ремък,ще я познаеш по дългата тръба,която излиза от нея :да:

account0123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот account0123 » Сря 14 юли 2010 18:10

Здравеите :) Благодаря ви за коментарите , но забравих да ви кажа че колата е Поло Класик,края на 1999 година , 1.6 бензин и е Комби :)

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 14 юли 2010 20:03

account0123 написа:Здравеите :) Благодаря ви за коментарите , но забравих да ви кажа че колата е Поло Класик,края на 1999 година , 1.6 бензин и е Комби :)

Само да вметна,че забравих,сигурен ли си,че не е термостат.Ако не иска да отваря и от там студена тръба,пак зависи и коя е студена.Най добре започни от него :012:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 14 юли 2010 20:17

Остава да кажеш кой мотор е или колко коня е. Инак си като момчето, дето написало адрес на писмото "На село, за дядо". И като разбереш къде ти е помпата, как ще определиш дали работи? :lol:

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Сря 14 юли 2010 21:00

и аз мисля че проблема ти е по-скоро в термостата

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 14 юли 2010 21:58

Проблема може да е от много неща. Колегата не е дал тип на мотота, да не говорим за история на заболяването. Така стреляме в тъмното. Не ми се спи още, инак няма да се занимавам с такива глупости.
Имах такъв клиент, който търпях, търпях и изгоних. Дойде и вика: -Майсторе, това ми казаха в интернет, дай да оправим колата! В нета се говорят толкоз глупости, не е ьа вярване! Понякога страхотно се забавлявам.
Обикновено скръндзавите неграмотници са сменили доста майстори, щото им нямат доверие. Майсторите ги усещат и ги скубят, защото знаят, че следващият ремонт ще е при друг.
Колега, нищо лично, бягай в сервиз. Тук няма да стане. :beer

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 14 юли 2010 22:01

muns61 написа:Проблема може да е от много неща. Колегата не е дал тип на мотота, да не говорим за история на заболяването. Така стреляме в тъмното. Не ми се спи още, инак няма да се занимавам с такива глупости.
Имах такъв клиент, който търпях, търпях и изгоних. Дойде и вика: -Майсторе, това ми казаха в интернет, дай да оправим колата! В нета се говорят толкоз глупости, не е ьа вярване! Понякога страхотно се забавлявам.
Обикновено скръндзавите неграмотници са сменили доста майстори, щото им нямат доверие. Майсторите ги усещат и ги скубят, защото знаят, че следващият ремонт ще е при друг.
Колега, нищо лично, бягай в сервиз. Тук няма да стане. :beer

Аз не гледам история на заболяването,а търся причината и никой не се е родил научен,всички почваме от А и Б.Така че колегата да си провери термостата и тогава да търси пречината в водната помпа.Как се проверява термостата,има доста теми,нека да ги прочете :012:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”