WV POLO 1.2
WV POLO 1.2
Здревейте.Смятам да си закупя WW POLO 1.2 2002Г.Моля който кара такава кола да сподели мнения.За мен е много важно какви недостатъци и проблеми най често възниквот за този модел.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: WV POLO 1.2
Основен недостатък за мен
са 3-та цилиндъра

При трицилиндровия двигател какви са рисковете.Смятам от начало колата да я ползвам в градски условия и да минавам с нея малки разтояния на ден.
Трицилиндровия двигател би ли издържал този вид копета на полото при по голямо натоварване?
Трицилиндровия двигател би ли издържал този вид копета на полото при по голямо натоварване?

- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Колега..недей взема с 3 цилиндъра
Вземай с 4 
А и не съм чувал за кола WV или WW както ти си писал..но щом си намерил...така да бъде

А и не съм чувал за кола WV или WW както ти си писал..но щом си намерил...така да бъде

колега аз карам такова 3цилиндъра.Вече20 000км само проблема с топлинен датчик но ще го сменя.Много съм доволен от колицата.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взимай и не мисли много много.Много доволен до момента 1.4 тди 3 цилиндъра.Толкова е издържлив,че и чип му боднах
.Ама ако мислиш да го ползваш за товарно муле (незнам какво имаш предвид под издържлив) , по-добре си вземи баничарка. Не ги слушай тия ,където плюят 3-те цилиндъра.Те и за тия където са 5 цилиндъра сигурно ще кажат същите глупости.Много икономичен автомобил!

- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
има поло 1.2 12Вентила 3 цилиндъра, то е с ангренажна верига да знаете 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”