Търся схема на централното заключване на 6N комби...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
toxi4en
Автомобил: VW POLO Variant[6KV5]1.9 TDI
Двигател: AHU - 98

Търся схема на централното заключване на 6N комби...

Мнениеот toxi4en » Пон 30 авг 2010 17:38

Колеги, моля ви за помощ... преди няколко месеца ми счупиха задното стъкло на полото - 1,9 ТДИ комби. Нямаше проблеми с каското и смяната му после, но парченца от старото стъкло явно са попаднали в "ключалката" на багажника и сега не се отваря нито с централното, нито с ключа. Опитах се да стигна до "ключалката" (по-точно до самият механизъм на ключалката на багажника) и успях да сваля отвътре кората на горната част на багажника и да стига до моторчето и до едно лостче, което явно отваря/затваря ключалката. Опитах се да сваля и долната кора (на купето), където е самият механизъм на ключалката, проблемът е, че развих всичките винчета и дори едно нещо като пластмасов винт, но кората не се освободи и така и не успях да стигна до ключалката.
Сега за моята молба... някой ако има време, нерви и мерак да даде линк към схема или да обясни как да я разглобя (кората и ключалката), или как мога да си отключа багажника по друг начин (за да ми е по лесно да го огледам/отремонтирам), но така че после да мога да го заключа.

Благодаря предварително на отзовалите се!

П.С. Търсих с търсачката за подобен проблем, но ми излязоха резултати за продажба предимно, затова, ако модераторите сметнатнат че това не е мястото за моята тема да я преместят, даже изтрият!

Потребителски аватар
stanimir_st
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Re: Търся схема на централното заключване на 6N комби...

Мнениеот stanimir_st » Пон 30 авг 2010 22:08

Потребителски аватар
toxi4en
Автомобил: VW POLO Variant[6KV5]1.9 TDI
Двигател: AHU - 98

Re: Търся схема на централното заключване на 6N комби...

Мнениеот toxi4en » Нед 05 сеп 2010 12:07

stanimir_st написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=114824&start=0

Благодаря много колега!
Извинявам се, че не съм видял другата тема... моля модератор, администратор да изтрие мойта или да слее двете теми...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”