Проблем с бензинова помпа на Поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kostov8449
Автомобил:
Двигател:

Проблем с бензинова помпа на Поло

Мнениеот kostov8449 » Сря 06 окт 2010 18:06

здравеите!полото ми е 1.0кб и е на Метан.всчка седмица го карам малко на бензин,но си го паля винаги на метан.преди 2 дни ми свърши метана и..какво.........не мога да запаля на бензин :( остави ме на путя :applause: днес искарах маркучите от помпата за да видя дали изпомпва бензин.да изпомпва но нензам дали е достатачно налягането.ако можете ми кажете какво бих могъл да пробвам преди да се набутам с друга помпа.дали е филтър,реле,клапан или.....нз не съм компетентен в това за това ви питам...Благодаря ви предварително!

Последна промяна от kostov8449 на Сря 06 окт 2010 18:37, променено общо 1 път.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Imam problem s benzinova pompa za POLO

Мнениеот golfmk1 » Сря 06 окт 2010 18:19

Пробвай да пишеш на кирилица,че ще ти отиде темата в коша или ще я заключат :!:

Потребителски аватар
ivo Bocev
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с бензинова помпа на Поло

Мнениеот ivo Bocev » Сря 06 окт 2010 20:32

не му обръщай внимание на колегата той е неграмотен ама технически.Относно помпата трябва да отидеш в сервиз да и замерят налягането но дори и при занижено трябва да запали претполагам е друго.Налягането трябва да е за i 3.бара mi 1.2бара

kostov8449
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с бензинова помпа на Поло

Мнениеот kostov8449 » Чет 07 окт 2010 15:26

днес я закарах на един маистор да я провери,но ваобште не трагна,прибрах се свалих помпата,пробвах ч на акумолатора,на буксата на резервоара първият път не тръгна ,но след като я поиздухах и поисчистих си работе6е,но незная дали ще работи успешно.и все ощте ме е истрах да я слога отново.:) то ако не от помпата,та от какво мойе да не работи???малеее много въпроси не ме псуваите :)
също така ще ви бъда благодарен ако моге да ми помогнете като ми кагете как мога да провера системата от бензиновата помпа да не е запушена някъде.Благодаря Ви!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”