Зимни гуми - 4 нови китайски или 4 втора употреба маркови?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
spartaka
Автомобил:
Двигател:

Зимни гуми - 4 нови китайски или 4 втора употреба маркови?

Мнениеот spartaka » Съб 29 окт 2011 16:17

Много се чудих днес като обякаляхме с бащата да търсим зимни гуми (разбира се да не излизат много скъпо, макар че с тях шега не бива)какви да избера. Мислех да взема по хубави като марка, нещо от рода на Бриджстоун, Гудиър, Клебер, Викинкг и пр., но те са над 100 лв. (едната). След дълги обикаляния и съвети от разни гумаджии из Пловдив, реших да взема 4 нови китайски (забравих им марката, сещам се, че пише с големи букви Winter и някава голяма снежинка има още :oops: ), някакви втора употреба, понеже все си мисля, че ново е по-добре. Само да кажа, че тия китайските са по 84 лв. едната 175/60/R14, а бях на летни Клебер 185/55/14, колата е Поло 99 г. 1000 кубика, 50 к.с. Какво мислите вие, правилно ли съм постъпил и да кажете като цяло, какво мислите за китайските гуми (разбира се тези, които ги ползвате)?

И само да кажа, че пуснах темата, защото не намерих тема свързана само с китайските гуми (за админа). :wink: :bowdown

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: Зимни гуми - 4 нови китайски или 4 втора употреба маркови?

Мнениеот Marto_VN » Съб 29 окт 2011 16:21

4 нови китайски!
Новото си е ново!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: Зимни гуми - 4 нови китайски или 4 втора употреба маркови?

Мнениеот Bobi_S13 » Съб 29 окт 2011 16:25

има доста теми за гуми, а също и за китайски такива. Където са правени сравниения, виж в "офф-топик автомобили"

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”