касетофон
- premiermiroslav
- Автомобил:
- Двигател:
касетофон
Здравейте! Подариха ми стар касетофон за кола, докато си купя хубава музика, но е без металната релса, кутия или както се нарича там джаджата за вграждане. Откъде да си намеря? Тази тема не е много за тази секция, но нали карам поло, реших да питам тук. Мерси!
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: касетофон
Ами казва се шейна за касетофон и е по принцип стандартна.Моя касетофон като откраднаха слойих друг друга марка и си жлезе няма проблем и буксите дайе бяха съштите.
Ако става въпрос за Варна виж "Гарвана" на ул.Мир срещу ОМВ бензинаджийницата е.
Ако става въпрос за Варна виж "Гарвана" на ул.Мир срещу ОМВ бензинаджийницата е.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В магазини за ел компоненти! имаше една верига "Квазер" там съм виждал! 3-4-5лв е цената!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Ако можеш си намери от същата марка касетофон , че аз купих една , където касетофона се разхождаше , на където си иска(ще ти се наложи да я преправяш , ако е от тези за 5 лв.).
-
mincov
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
- Контакти:
Обикновенно цената на една такава шейна за касетофон около 2-5 лв.Повечето са стандартни и може да се закупят ако не от магазини където се продават автокасетофони.Моята си якупих от пазара за 2 лв. и пасна идеално.Има и сайтове където се продават например този http://www.electronics.bg/index.php?cPa ... =2a&page=9
- premiermiroslav
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси на всички, които помогнаха с мнение! Оправих си стереото и сега си слушам! Живи и здрави!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”