Здравейте, колеги.Някой дали ще може да ми помогне с комбинацията за чистене инспекцията на Поло 2002 г. Помня че беше много лесна комбинация и съм я правил, ама като човек не си записва е така П.С.Предварително блягодаря!
Последна промяна от moleca на Съб 04 дек 2010 15:49, променено общо 1 път.
Мерси колега, но мисля че това е за предишното Поло, а моето е 9N.Mисля че имаше някакво завъртане в страни на копчето за нулиране, но като не си спомням...
При мене се получи следното: Натиснах копчето за нулиране на километража, дадох контакт, изчаках 20 секунди и върнах, след това пуснах копчето. На дисплея излезе OEL. При всяко натискане на копчето на километража редуваше IN01, IN02 и OEL. Нулирането става с копчето за часа-задържа се няколко секунди, на дисплея излиза за кратко -----. След това с копчето за километража се избира следващата позиция. След гореизброените операции сега на дисплея при даване на контакт изписва за кратко IN00, а преди мигаше доста по-дълго IN02.
Забелязах обаче, че има и други функции, на едната се задаваше някаква стойност от 1 до 8, при друга изписваше 3891 (не съм много сигурен за точните цифри). Нека ако някой е запознат да каже за какво става въпрос.