Здравейте,
Миналата седмица си сложих зимните гуми. След баланса при около 80км усештам леко тресене на волана.
Майсторът който ги балансира каза, че най-вероятно е от тампоните на носача, но допреди това с летните не съм имал проблеми. Според вас необходимо ли е да ходя на реглаж или просто да сменя тея тампони. Ако някои е сменял тампони мойе ли да ме ориентира какви пари струват. Аз карам Поло 1.4 60коня 2000 г.
Благодаря предварително
Реглаж на предница
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Реглаж на предница
Не, по-скоро е необходимо да отидеш при друг гумаджия, който да балансира както трябва.
Разбира се - преди това трябва да се увериш, че джантите не са на мекица!
За успокоение да кажа, че ако трябва да карам с изправени джанти - трябва да ходя да ги оправят поне веднъж на 2 месеца!
Нямам възможност - ходя през 3-4
(2 пъти лятото и задължително преди зимните гуми)
Разбира се - преди това трябва да се увериш, че джантите не са на мекица!
За успокоение да кажа, че ако трябва да карам с изправени джанти - трябва да ходя да ги оправят поне веднъж на 2 месеца!
Нямам възможност - ходя през 3-4
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега смених тези тампони по 12 лв броя ги намерих и на реглаж ходих-20 лв беше той.Сега на зимните гуми също така ми тропа и като отидох на друг гумаджия като ги свали те като яйца,от двете страни ги би с 2 чука половин час ,сега са супер,но в търново такива дупки има ,че няма да е дълго така .Такъв ти е проблема ,не се вкарвай в излишни пари
-
geshuin
- Автомобил:
- Двигател:
КОЛЕГА ЗДРАВЕЙ ТОЧНО ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ СИ СМЕНИХ ТАМПОНИТЕ ВЪНШНИ НА НОСАИТЕ И ВЪТРЕШНИТЕ ВЪТРЕШНИТЕ СИ ГИ ЖЗЕХ ТЪНКАЖ ПО 5ЛВ С ГОЛЯМА ОТСТЪПКА ИНАЧЕ СА КЪМ 20ЛВ ВЪТРЕШНИТЕ ГИ ВЗЕХ ОТ ЕДИН МАГАЗИН КОЙТО ВИДЯХ ОТ ФОРУМА НЕ ХОДИ ТАМ ЕБАСИ НЕЛюБЕЗНИТЕ СЕЛЯЦИ НО ВСЕ ПАК МИ НАМЕРИХА LEMFIORDER 10ЛВ/БР. ТЪРСИ САМО ТАКИВА ТАМПОНИ НЕ СИ СЛАГАЙ ДРУГО ТА ЦЕЛИЯ РЕМОНТ С ТАМПОНИ С РЕГЛАЖ С ВСИЧКО 90ЛВ КАТО ИМАШ НА ПРЕДВИД 4Е МИ ВЗЕХА ЗА СМЯНА НА НОСАЧ ПО 20ЛВ МОЙ ЧОВЕК ИНАЧЕ НАВСЯКАДЕ МИ ИСКАТ ПО 40 НА НОСАЧ НО СА НЕ ТРОПА НЕХЛОПА ЧУКО Е ПОЛОТО.НО МОЙ САВЕТ Е ДА ОТИДЕШ НЯКОЙ СВЕСТЕН ДА ТИ ПРЕГЛЕДА КОЛАТА И ДА СМЕНИШ ТОВА ОТ КОЕТО ИМА НУЖДА А НЕ ДА ТИ РАЗПРАВЯТ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ щЕ СВАЛЯМЕ НОСАЧА СМЕНЯЙ ВСИЧКО.ОТ ОРИГИНАЛНОТО ПО ХУБАВО НЕМА А ТО ВИНАГИ Е ПО СКЪПО
Последна промяна от vasstop на Сря 01 дек 2010 9:26, променено общо 1 път.
Причина: Моля не пишете с главни букви!
Причина: Моля не пишете с главни букви!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”