Мнение за Polo III комби '98 1.9TDI AGR двигател

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
go0ogo0o
Автомобил:
Двигател:

Мнение за Polo III комби '98 1.9TDI AGR двигател

Мнениеот go0ogo0o » Съб 20 ное 2010 18:42

Здравейте, харесал съм си посочената кола. Струва ми се интересна предвид големите й габарити и добрата репутация на този дизелов мотор (AGR - разход 4/5л. на 100км) Интересно ми е как е окачването - издържливо ли е като за нашите пътища, какви са цените за подръжка. Двигателя като цяло издържа ли дълги километри и какви са цените за поддръжката му?
Благодаря предварително, колеги! :)

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за Polo III комби '98 1.9TDI AGR двигател

Мнениеот Dizel_fen » Съб 20 ное 2010 20:31

Пусни темата в раздел"Дизелови агрегати"

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 20 ное 2010 20:42

Това е Сеат Кордоба Варио. Возията е по - добра от хетчбека, окачването е просто голфово. Като антикорозионна защита е супер. Проста и здрава кола. За мотора имам впечатления само като обслужване и ремонт - прост и здрав.
Моята е бензинка 1,6 101 коня.

kalata_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalata_1 » Съб 20 ное 2010 22:17

Здравей колега. Карам такова поло само че ahu двигател /незнам каква е разликата/. Въпреки, че съм минал едва 3000км. с моето мога да кажа, че до този момент колата се държи прекрасно. По важно е обаче, как е гледана преди теб тази кола, щото за жалост караме стари автомобили и им даваме втори живот. Та, ако предишният е бил мърляч не очаквай безпроблемни километри. Моето мнение е да я види майстор и ако одобри вземай. При мен ходовата част е супер не клопа, чука, люска и т.н. Но при теб може и да не е така. Двигателят е 1.9 ТДИ, разход извънгр. под 5литра при скорост до 120 максимум. Градско около 6 зависи в кой град караш при мен пада под 6, но в София мисля, че ще е над 6. Относно габаритите, въпреки че е комби колата не е чак толкова голяма. Багажникът е по-къс от голф 3 комби примерно. Смяна на ремък и ролки излиза около 240 лв. Има и още 2 ремъка, които струват около 30лв. двата. Абе обслужването си е,като на другите коли нищо фрапиращо няма. Надявам се да съм помогнал малко поне. Според мен автомобилът си заслужава-лично мнение. Успех.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”