Здравейте!Спрял съм се на такова поло за следваща кола.Става въпрос за поло след 98та, с 1.9тди мотор 110 , задължително комби с табло от 6н2(не съм убеден каква модификация е точно) Харесва ми небрежния външен вид,практичността на комбито, AFN мотор динамичен и икономичен,сравнително модерното арматурно табло, както и пословичната здравина на фауве.
Какви са му най-слабите звена при оглед,имам известна техн. грамотност, но къде да гледам за скрити дефекти и детски болести? При AFN мотора как са скоростите, имат ли нещо общо с трошливите скорости при бензиновите? Спесифични шумове и виене от предавките? Моторетката ясно, че ги смазват на запад дизелите от километри, та къде да търся слаби звена и линкове?
Окачване? Турбо? Спирачки? Изобщо който за каквото се сети. В момента карам 2ри опел и знам там къде да гледам до най-малката подробност, но фв са ми мътни. Чух само за скоростите да внимавам. Какво фатално има в едни скорости? Ако е за едни лагери ще я тръшна една скоростна на земята и ще си ги сменя. Или са по-сериозни работите там? Ясно ми е, че е до късмет цялата работа, но все пак да почна да навлизам във поло-света, защото това ще е.
Досадни въпроси за Polo III Variant (6KV5)
Re: Досадни въпроси за Polo III Variant (6KV5)
Скоростите на това Поло не са от трошливите. А щом търсиш с новото табло, то моторът 99% няма да AFN, а ASV.
- Pachangata
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да Ви попитам тъй като сега колите са евтини а аз съм на 17 и имам парите за кола и ми предлагат Поло 97-ма година чист дизел 1.9 двигател със климатик и сменени ремъци и масла за 2000 лева добър избор ли ще направя ако я купя,защото има и добър външен вид,но незнам колко коня е и как е като за първа кола смисл такъв малко купе е и ще е удобна
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Pachangata написа:Искам да Ви попитам тъй като сега колите са евтини а аз съм на 17 и имам парите за кола и ми предлагат Поло 97-ма година чист дизел 1.9 двигател със климатик и сменени ремъци и масла за 2000 лева добър избор ли ще направя ако я купя,защото има и добър външен вид,но незнам колко коня е и как е като за първа кола смисл такъв малко купе е и ще е удобна![]()
Благодаря предварително
Аз бих предпочел , а и това карам АЕХ двигателчето.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”