Май ми се прецака капачката за резервоара дето се сипва бензин.Не мога да я отворя(вярно че отскоро съм с Поло и не съм и свикнал още...).На бензиностанцията двама трима бензиносипвачи се пробваха да я отворят,ама не и не.
Моля помагайте! (По принцип знам, че като се завърти ключа наляво се отключва,пък надясно се заключва) mod edit: °niksi°
Последна промяна от rumburak на Чет 20 юли 2006 21:32, променено общо 1 път.
Веднъж ми се е случвало и на мен. Пробвай още един-два пъти докато с едната ръка държиш капачката неподвижно, а с другата откллючваш и ако не стане иди на Семинарията. До спирката на 94, на площадчето има ключари, много са добри, аз само при тях ходя ако имам казуси с авто-ключове. На мене те ми отключиха резервоара. То и други места има сигурно, ама аз не ги знам. Успех!
Мдаа.....пробвах още мноого пъти.След 20 мин. проби накрая стана.То аз съм си малко виновен,щото трябваше още в началото като взех колата да пръсна механизма на капачката с WD-40 или Philips контактния спрей...
Ще го направя та дано не прави проблеми пак.
Иначе се сетих за кои ключари ми говориш(хич не са лабави дет' се вика).
В краен случай и до тях ще прибегна.
Мерси все пак!
За нищо!! Между другото, твоята капачка се разглобява супер лесно, що не вземещ да я разглобиш и да я почистиш както трябва?!?! После малко масълце или лееееко гресчица и си тип-топ. А ако замръзне през зимата - Спирачна течност, но след като отвориш Задължително почистване от нея и смазване.