чуденка за поло 99 г бензин 1.1
чуденка за поло 99 г бензин 1.1
Искам да купя на жена си кола и се чудя между полото и ситроен саксо някои ако знае нещо повече за мотора как е като ходова част същото ли е окачването като на голф 4 или каквото и да е ааа и разхода как е
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чуденка за поло 99 г бензин 1.1
вси4ко е според зависи коя кола в какво състояние е.И ако си ги ремонтира6 сам с всяка френска кола 6те бере6 ядове.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
този "сутиен" и за пазарска чанта не става! 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Вземи, но не с тоя мотор
Вземи едно 1.4 - пак толкова харчи, но е доста по-безпроблемен.
Доста е обсъждан този мотор тука и доста главоболия създава
Вземи едно 1.4 - пак толкова харчи, но е доста по-безпроблемен.
Доста е обсъждан този мотор тука и доста главоболия създава
-
Alexandar_yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Да и аз подкрепям колегата за 1.4 мотор. На цена между двете разликата е почти нулева.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
+1 за поло
Колегите са прави, 1.4 си вземете поне, макар, че разликата между 1.4 и 1.6 не е кой знае каква, нито в разход на гориво, нито в цени на ремонтите, но... (по ваша преценка).
По отношение на харчлъка..., ако кажа нещо веднага ще ме "наядът" някой колеги! ... е какво пък
- под 9/10 в градЪ няма да ти падне (1.6), а 1.4 под 8/9 също не пада (айде сега спорете
))) )
Мойто поло е 1.6 75магарчовци, 10 твърдо, при спокойно шофиране. От 4 месеца съм с газов инжекцион - 11, 12,... както дойде. Извън градско, когато я купих преди 3/4 години ми падаше на 5/6... ся ми пада на 7,5 бензин и/или 8/8,5 газ (с 80/110км/ч)
По отношение на харчлъка..., ако кажа нещо веднага ще ме "наядът" някой колеги! ... е какво пък
Мойто поло е 1.6 75магарчовци, 10 твърдо, при спокойно шофиране. От 4 месеца съм с газов инжекцион - 11, 12,... както дойде. Извън градско, когато я купих преди 3/4 години ми падаше на 5/6... ся ми пада на 7,5 бензин и/или 8/8,5 газ (с 80/110км/ч)
аз имам 1.4 ,повече от 7/100 не качва разход.
но това зависи и от задкормилното устройство.
но това зависи и от задкормилното устройство.
Според скромното ми с нищо неангажиращо мнение по добре половерче, но 1.4. Притежавам такова и определено плюсовете му са повече от минусите. Градско 8-9 а митовете за разход под тоя особено в София, знам ли на мен не ми се е случвало а съм сравнително спокоен шофьор. Извънградско обаче и аз трудно повярвах, но ми даде 5.2 при сравнитерно прилична скорост в рамките на позволеното 90-130 за дистанция около 1000 км. Не е бегачка, но си поддържа темпото без особенно усилие. Сравнително евтина поддръжка и т.н. Не че няма минуси, но определено си струва. Между другото преди него мислех да взимам Saxo VTS.
- slayerchooo
- Автомобил:
- Двигател:
А според мен идеалната кола за съпругата ти е Поло 1.9D 64h.p ... Моето е такова и ми дава разход 5.5 градско при нормално каране без ръчки .. Поздрави
P.S Взех го за 3 000 лв юни месец и съм ацки доволен от тая кола но все пак преценката е ваша. А и още нещо има си Климатик и е 98-ма година
P.S Взех го за 3 000 лв юни месец и съм ацки доволен от тая кола но все пак преценката е ваша. А и още нещо има си Климатик и е 98-ма година
благодаря колеги много но бихте ли ми казали какво му лощото и какви са му проблемите на 1000 кубиковите освен че не вървят оособенно да си знам а и това поло го вземам на цена 1800 лв регистрирано така че още един път ви благодаря
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Пукали били блоковете си... но компетентните да се изкажат все пак
))
- torbi4ko
- Автомобил:
- Двигател:
digo_pl написа:Пукали били блоковете си... но компетентните да се изкажат все пак))
четох също че са доста капризни по отношение на моторното масло

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”