дали ще стане без преправяне гърне от лупо гти дето е в средата на полото в смисал без да режа тва за резарвната гума бронята е ясно че трябва да се изреже
намерил съм гърнето на добра цена но трябва да го плата и после да го пробвам и затова питам
съжелявам ако съм объркал разделите но това ми е първата тема
гърне от лупо ГТИ на поло 6к
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: гърне от лупо ГТИ на поло 6к
Като гледам ... може и да стане, без рязане, ама трябва да се наложи на колата!
Би трябвало да не е проблем, като гледам това!
http://www.kamracing.co.uk/index.php/vw-lupo-1-6-16v-gti-kam-racing-exhaust-system.html
Би трябвало да не е проблем, като гледам това!
http://www.kamracing.co.uk/index.php/vw-lupo-1-6-16v-gti-kam-racing-exhaust-system.html
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stangero написа:дали ще стане без преправяне гърне от лупо гти дето е в средата на полото в смисал без да режа тва за резарвната гума бронята е ясно че трябва да се изреже
намерил съм гърнето на добра цена но трябва да го плата и после да го пробвам и затова питам
съжелявам ако съм объркал разделите но това ми е първата тема
За крайно гърне ли питаш или за средно гърне ? Противоречиш си нещо ??
дето е в средата на полото.....бронята е ясно че трябва да се изреже
- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
вече купих гърнето и за двете сатава въпрос ще трябва бая преправяне но ще стане гърнето не идва точно в средата понеже лупото ес по тясна задница (гърнето се оказа от ароса ФР)малко е проблем че гърнето е от нераждавеика и ще трябва да го сложа разкроя и после да се заварява на аргон (а за да го сложа трябва да откача задниа мост ) ако ви е интересно мога да направа снимки на монтажа ?
нещо не мога да смала снимките ще опитам да си свала някаква програма и ще ги кача по късно
нещо не мога да смала снимките ще опитам да си свала някаква програма и ще ги кача по късно
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Интерестно ще стане
и на мен ми е хрумвала идеята за такава изцепка и ще ми е интересно да видя как ще стане, така че смело слагай снимките 
- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
тия дена ще го слагам са сега снимки само на гърнето ще трябва да се удължат двете тръби на накраиника за целта ще използвам накраиници от венто ТДИ те са от нераждавеика
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”