Фалшиви дискове BREMBO

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
BaHko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Фалшиви дискове BREMBO

Мнениеот BaHko » Пет 28 юли 2006 8:29

Колеги като си купих колата се наложи да сменя дисковете отпред тъй като се бяха износили до последния ограничител, с две думи бяха много зле. Понеже следя и АУТО БИЛД списанието, знам че дисковете БРЕМБО се слагат на хубави коли и са по - принцип много добри. И ето сложих си и аз на Полото ми. След 2 месеца колата изкриви дисковете. Смених ги с други чисто нови БРЕМБО като си помислих, че този път проблема ще се реши, но уви, тези даже след един месец ги изкриви, а не съм ги взимал от едно и също място. В сервиза дето си карам колата при приятели започнаха да се чудят. А като се изкривиха колата не спираше като хората и накладките почнаха така да скърцат и стържат че вътре в купето не можеше да се седи. Отново отидох в сервиза и те ми казаха, че единственото, което още може да направят е да ги изправят. Дадох ги и ги изправиха.Сега съм с тях, но мисля, че пак почна да ги криви. Колата почна да придърпва като натисна спирачката. Някой може ли да ми предложи решение на проблема?

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пет 28 юли 2006 11:13

Освен да си ги свалиш и да ги занесеш на стругар да ти пристъже и така да се изправят идеално не виждам какво можеш да направиш друго :roll:
Другия лошият вариант е с купуване на нови дискове от друга марка ама тук пак трябва да се набутваш, което не мисля че ще ти се прави като се има в предвид, че си купил два комплекта за 3-4 месеца...

Потребителски аватар
BaHko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BaHko » Пет 28 юли 2006 11:22

Тези с които съм сега вече са престъргани 1 път и бяха добре, но мисля, че пак почнаха да се кривят, а ми казаха че повече от веднъж не може да се престъргват. Иначе за нови много не ми се ще......

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 28 юли 2006 11:27

случайно да си минавал с топли спирачки през локва>? докато са били още новички...

Потребителски аватар
BaHko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BaHko » Пет 28 юли 2006 11:28

Ммм не. И в сервиза това ме питаха. Остава материала да е някакъв скапан. Аз така си го обяснявам

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 28 юли 2006 15:32

Ако искаш качествени дискове обърни се към 'Dosy' от форума или 'scirocco gt'. Те могат да ти помогнат.

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 28 юли 2006 19:02

Брембото което вмнасят Манимпекс е доста добро аз сложих на Полото сега и на Алфата ще слагам :wink: :wink: :wink:

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Пет 28 юли 2006 20:57

лош късмет колега-някъде нещо си сбъркал-на брембо никой не прави ментета,а ако някъде все пак се намира-то е очевидно...
аз си сложих руски дискове,които бяха в немска кутия и се представяха за датски,в зависимост от начина на опаковане,но знам от къде точно идват и по реакции на клиенти прецених кое е най-качествено-евтино за мен.
според мен веднъж кривени дискове са за боклука-със спирачки никой не експериментира,освен недобросъвестните търговци...
PAGID,ZIMMERMAN,TEXTAR,ATE
ако имаш нужда от сверка на цените-0886003002 ще помогна с удоволствие

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”