Фалшиви дискове BREMBO
- BaHko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фалшиви дискове BREMBO
Колеги като си купих колата се наложи да сменя дисковете отпред тъй като се бяха износили до последния ограничител, с две думи бяха много зле. Понеже следя и АУТО БИЛД списанието, знам че дисковете БРЕМБО се слагат на хубави коли и са по - принцип много добри. И ето сложих си и аз на Полото ми. След 2 месеца колата изкриви дисковете. Смених ги с други чисто нови БРЕМБО като си помислих, че този път проблема ще се реши, но уви, тези даже след един месец ги изкриви, а не съм ги взимал от едно и също място. В сервиза дето си карам колата при приятели започнаха да се чудят. А като се изкривиха колата не спираше като хората и накладките почнаха така да скърцат и стържат че вътре в купето не можеше да се седи. Отново отидох в сервиза и те ми казаха, че единственото, което още може да направят е да ги изправят. Дадох ги и ги изправиха.Сега съм с тях, но мисля, че пак почна да ги криви. Колата почна да придърпва като натисна спирачката. Някой може ли да ми предложи решение на проблема?
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
Освен да си ги свалиш и да ги занесеш на стругар да ти пристъже и така да се изправят идеално не виждам какво можеш да направиш друго
Другия лошият вариант е с купуване на нови дискове от друга марка ама тук пак трябва да се набутваш, което не мисля че ще ти се прави като се има в предвид, че си купил два комплекта за 3-4 месеца...

Другия лошият вариант е с купуване на нови дискове от друга марка ама тук пак трябва да се набутваш, което не мисля че ще ти се прави като се има в предвид, че си купил два комплекта за 3-4 месеца...
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
лош късмет колега-някъде нещо си сбъркал-на брембо никой не прави ментета,а ако някъде все пак се намира-то е очевидно...
аз си сложих руски дискове,които бяха в немска кутия и се представяха за датски,в зависимост от начина на опаковане,но знам от къде точно идват и по реакции на клиенти прецених кое е най-качествено-евтино за мен.
според мен веднъж кривени дискове са за боклука-със спирачки никой не експериментира,освен недобросъвестните търговци...
PAGID,ZIMMERMAN,TEXTAR,ATE
ако имаш нужда от сверка на цените-0886003002 ще помогна с удоволствие
аз си сложих руски дискове,които бяха в немска кутия и се представяха за датски,в зависимост от начина на опаковане,но знам от къде точно идват и по реакции на клиенти прецених кое е най-качествено-евтино за мен.
според мен веднъж кривени дискове са за боклука-със спирачки никой не експериментира,освен недобросъвестните търговци...
PAGID,ZIMMERMAN,TEXTAR,ATE
ако имаш нужда от сверка на цените-0886003002 ще помогна с удоволствие
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”