Проблем с бутоните за заклюване на вратите

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dsefer
Автомобил:
Двигател:

Проблем с бутоните за заклюване на вратите

Мнениеот dsefer » Пет 07 яну 2011 18:25

Здравейте,аз съм нов тук :) ,наскоро си взех поло 6н2 и бих искал да попитам за тези бутоните за заклюване на вратите..как се отключва след това...може би имам проблем,тъй като след като сам заключил отвътре -посредством бутона за заключване,при повторно натискане-вратите се отключват за момента,в който държа натиснат бутона...и после пак се заключват..(аз незнам как трябва да работи правилно..и затова задържам,отварям вратата и си играя с централното с ключа отвън,докато се оправи..)...сега установих ,че има проблем с отключването на предна дясна врата-палчето е нагоре,но отвътре не може да се отвори вратата.....
..изненадан съм от колегиалността,която носи този сайт..от както се сдобих с полото -това е най-често отваряния форум...поздрави на всички!!

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с бутоните за заклюване на вратите

Мнениеот Koksan » Вто 11 яну 2011 12:57

От другата страна на бутона с ключето има един бутон с количка нарисувана! Едното е за заключване .. другото е за отключване!
Когато натиснеш пак ключето .. колата си мисли че и подаваш сигнал за заключване и затова се отключва и заключва на ново!

Ако ти е слагана интерфейсна аларма, този бутон може да е деактивиран, за да не деактивира алармата при отключване с него!

Поздрави!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”