повреда ел-стъкло на поло
повреда ел-стъкло на поло
имам поло-1999г скъса се въжето на предният ел-стъклоповдигач ако купя нов комплект ще мога ли сам да го сменя или направо да търся специалист ако въобще има такъв имаики предвид почти недостъпното пространство на предната врата,приемам всякакви съвети и много ви благодаря
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: повреда ел-стъкло на поло
Машинката се сваля и се сменя жилото, но е пипкава работа и си трябва познания и умения.
Мисля че е по добре да търсиш специалист.
freestyler911 написа:Машинката се сваля и се сменя жилото, но е пипкава работа и си трябва познания и умения.
елементарно е сменйа се цялата машинка не е трудно,разгледаи го и ще се справиш и сам
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Не е проста работа, има вариант да удължиш жилото или да го скъсиш.Аз опитах и купувах 3 пъти жило и пак неможах да го оцела.Последно го направих и работи 2 дена и пак се прецака.Явно съм удължил жилото с 5-10мм и ме мързи отново да го свалям и направо ще сменя механизмът.
П.С на самото жило има ограничители(имат форма на шестограм) и са пресовани на жилото.Аз си играх с пилата да права от метал и ги разпробих с малка боргия и после ги пресовах с чук.
П.С на самото жило има ограничители(имат форма на шестограм) и са пресовани на жилото.Аз си играх с пилата да права от метал и ги разпробих с малка боргия и после ги пресовах с чук.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
cecko123 написа:freestyler911 написа:Машинката се сваля и се сменя жилото, но е пипкава работа и си трябва познания и умения.
елементарно е сменйа се цялата машинка не е трудно,разгледаи го и ще се справиш и сам
Машинката се сменя лесно и струва 100 кинта. Успех!
Жилата се сменят кофти и може да се окаже че има потрошени и други пластмаски които неможеш да откриеш. Дерзай!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”