Здравейте!
Извинявам се за наивното заглавие, но наистина не знам как точно да обясня какво светва.
Собственик съм на Поло 1,4 75к.с. модел 2000г. 3врати от два дена. Ужасно се радвам на количката.
При запалване ми светват контролно всички светлинки около скоростомера... След това всички изгасят като остава да свети само символ, която визуално ми прилича на водопроводен кран и под нея стои надпис "CHECK". Намира се точно над сигнализацията за включени дълги светлини...
Имам техническа спецификация за колата на италиански само... Срещу конкретния символ стои "Двигател електрическа система" /превод от италиянски чрез гуугъл транслейтор/... Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил? Мерси предварително!
Светва ми някаква светлинка до скоростомера
-
stnstn
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Светва ми някаква светлинка до скоростомера
Благодаря за отговора! Доколкото разбрах от другите теми трябва да я занеса в сервиз да я закачат на стенд и да ми кажат какъв точно е проблема... Идната седмица ще го направя. Стискайте ми палци да е нещо дребно 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stnstn написа:Благодаря за отговора! Доколкото разбрах от другите теми трябва да я занеса в сервиз да я закачат на стенд и да ми кажат какъв точно е проблема... Идната седмица ще го направя. Стискайте ми палци да е нещо дребно
Не те знам колко си силен, ама вс еси мисля че трудно ще я занесеш!?!
По-скоро ще я закараш,а ?
-
stnstn
- Автомобил:
- Двигател:
Koksan написа:stnstn написа:Благодаря за отговора! Доколкото разбрах от другите теми трябва да я занеса в сервиз да я закачат на стенд и да ми кажат какъв точно е проблема... Идната седмица ще го направя. Стискайте ми палци да е нещо дребно
Не те знам колко си силен, ама вс еси мисля че трудно ще я занесеш!?!![]()
По-скоро ще я закараш,а ?
Абе аз май няма да я нося, нито ще я карам... Лампичката изгасна сама. Отначало си помислих, че е изгоряла, но пък като завъртам ключа тя си светва и изгасва заедно с останалите индикатори около скоростомера. И така последните 4-5 курса с колата. Дано да не светва повече.
Добре, че не се налага да я нося на сервиз, че иначе трябваше да викам Koksan да ми помага

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”