вдигане на оборотите на празен ход с ваг-ком?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
boreto1977
Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
Двигател: AVF 2003 ACV 2001

вдигане на оборотите на празен ход с ваг-ком?

Мнениеот boreto1977 » Съб 22 яну 2011 16:35

здравейте колеги ,от няколко дена борим на едно приятелче полото /поло 1,4 16V 75кс 2000г компа е Магнети Марели.
оборотите на празен ход много му играят ,почистихме дросела правихме адаптация и няма ефект :banghead: компа не приема лоджин кода за достъп 12233 за да опитаме малко да вдигнем оборотите ,понеже моето обяснение е че TPS-а има някъкво износване на пистите точно на положението на дросела на празен ход.
Като се пусне климатика компа сам си вдига малко оборотите/което е и нормално/ ,и мотора заспива -няма го това клатене :roll:
въпроса ми е има ли друг лоджин код с който да стане работата ?
аз карам голф 1,9тди и сега зимата умишлено си вдигнах оборотите през ваг-ком с лоджин кода 12233-/при мен се става/ понеже до като е студена в купето стискам зъби да не ми изпадат пломбите :mrgreen:

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Re: вдигане на оборотите на празен ход с ваг-ком?

Мнениеот mirkata 4020 » Съб 22 яну 2011 16:54

не мисля,че има друг код.Въпроса е,че 1,4 си държат едни такива ниски обороти по природа :lol: но колкото и да са ниски тресене не трябва да има.Аз карах по точно поддържах лятото 600 на празен ход но проблем с тресене нямаше.единствено налягането на маслото присветваше лампата.Оправи се с делкото,а не с ВАГ-А.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”