Пробит резервоар
Пробит резервоар
Само това не ми се беше случвало, но и това ме сполетя. Резервоара на бедното ми поло корозирал точно където тръбата влиза във тубата и сега немога да държа повече от 15л. защото тече. Имате ли представа къде може да го закърпят, залепят, запоят или каквото там ги правят защото нов резервоар струва колкото колата. Ще съм ви много благодарен за всякакви предложения и съвети.
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.permatex.com/products/automo ... Repair.htm
ей това нещо би трябвало да ти помогне. нанася се като пластелин ако не можеш да си го намериш ми пиши лс
ей това нещо би трябвало да ти помогне. нанася се като пластелин ако не можеш да си го намериш ми пиши лс
Това със пластелина ми харесва, тъкмо ще спестя и разни монтажи и демонтажи на резервоара. Пък ако не държи винаги ще успея да го заменя със някакъв настаро пък и докато го търся да не истича скъпоценната течност.
Само незнам доколко е ефикасно има ли някой лични наблюдение на действието на този чудо-пластелин?
Само незнам доколко е ефикасно има ли някой лични наблюдение на действието на този чудо-пластелин?
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това нещо е ефикасно при наличие на дупка с D=до 6мм.. Много внимателно изчистваш от ръжда, кал и т.н. . оформяш от пластелина едно конусче и го пъхаш в дупката така че да ти остане да стърчи навън. това което остава да стърчи го сплескваш върху ламарината да се получи като нит и вече не се занимаваш. Аз до сега не съм ползвал и слава богу но до сега никой не се оплакал.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”