freestyler911 написа:По принцип при пасата, окачването е "повдигнато" със втулки, слагат и пружини които са по твърди, както и допълнителни стабилизиращи щанги отпред и отзад. Поне така бях чел за Б6. Предполагам за полото е същото.
Но най-добре ще ти кажат в магазина.

, като стабилизиращите щанги са удебелени.Амортисьорите са по-високи(предполагам и по-твърди), и може и да няма втулки..До няколко дена ще имам по-вече инфо.
ако не държиш да има офроуд качества-обикновенно поло. Какъв е смисъла от кола с висок център на тежестта без да има никакъв офф роуд потенциал???
Първо благодаря за филмчето.
Офроуд качествата, които Cross Polo има(и които аз търся), са по-високия пътен просвет и по-здравото окачване.
Ако имаше 4х4, щеше да е лек минус защото повишава(макар и с малко) разхода на гориво..
По-високия център на тежеста, би бил проблем при движение с висока скрост в завои, но тук смятам да се доверя на немските автоинженери!
Поради факта, че колата ще се кара предимно по лоши градски и извънградски пътища, автоматичната DSG7 кутия(която FIAT няма да имат в следващите поне 20 години), слага точка на сравнението между FIAT Panda и Cross Polo, поне според мен..