Колеги, полото ме мъчи много време. Пипаше по малко масло отначалото (около литър на 7000 км.). После забелязах, че и антифриза ми пада по малко. Полото е с газов инжекцион. Няма проблеми при палене, работа.....няма загуба на мощност и каквото и да е. Онзи ден смених гумички на клапаните, гарнитурата на капака на клапаните, маслото, всички филтри и т.н. Покарах колата 100-тина км. след което долях масло на средата м/у минимума и максимума и антифриз до максимума точно. Да вметна, че гумичките на клапаните бяха доста зле. След това минах още 250 км, през които ми се струваше, че като пусна парното понамерисва на масло (няма течове, предполагам, че при разглабянето е капнало тук там и трябва да пообгори). Днес сутринта, като вдигнах щеката ми се видя, че маслото е паднало леко под средата, а антифриза е вече на средата м/у минимума и максимума

И сега питам: Нормално ли е да понамерисва на масло в купето и кога ще се изчисти според вас? Днес ми се стори, че като я запалих студена замириса на масло. Това нормално ли е и възможно ли е и това да е заради разглабянето? Колата не пуши, или поне аз не мога да го хвана. За антифриза можете ли да ми дадете някаква идея

(( Така, както е тръгнало това поло ще ми стъпи на чудна цена

(((