Проблем с ръчната на Поло 2ф

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
anton4o
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ръчната на Поло 2ф

Мнениеот anton4o » Пет 25 фев 2011 17:57

Проблема се състой в това, че едното ми колело блокира и ръчната не работи все едно няма жило... Това се случи след като я опънах и пуснах (след което жилото и се скъса), защото при движение нещо притракваше докато се въртят колелетата и си помислих да не е от нея. След това направих 2 метра, при което не тракаше нищо, но за сметка на това едното колело беше блокирало и се хлъзгаше в снега. Има ли шанс да се ремонтира временно колкото да върви колата, че е много студено и нямам свободен гараж. Ако не, какво трябва да и правя според вас?
Ще съм, мого благодарен на някой съвет! :)

desihd
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ръяната на Поло 2ф

Мнениеот desihd » Пет 25 фев 2011 18:51

Виш цилиндъче то да не иэпуснало и по феродото да има спирачна течност.Ако има смяна на цилиндърче иэмиване феродото с бенэин и си готов.При мен беше това проблема :D

Потребителски аватар
anton4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ръчната на Поло 2ф

Мнениеот anton4o » Пет 25 фев 2011 20:08

Проблемът ми е в жилата на ръчната, някой може ли да покаже схема, защото не см сигорен кое жило за какво е и кое не е наред не ми се сменят сичките. Днес отворих барабаните и в тях сичко си е добре. Дайте ми някакъв линк с схема или начина на работа на тая ръчна. Само едното жило дърпа и си остава така....

Потребителски аватар
anton4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ръчната на Поло 2ф

Мнениеот anton4o » Пон 07 мар 2011 17:51

Проблема е решен! Смяна на жилата на ръчната 3 на брой цена около 20лв резултат - по-добър от предишната ръчна. Темата може да се трие или да се заключи, ако модераторите сметнат за полезна. :да:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”